Van jobb ízú kakaó mint a Nesquik?
Akkor nem tettem volna fel a kérédst. Ittam már Szerencsit, á az egy mosogatóléízű. a Suschard-nak alig van édes íze :S
a Lint & Sprüngli az egyáltalán nem jó ízű,az Ovomaltine az meg egy moslék ! Nehogymár ezt szeressétek ? :D
Lehet van a Nesquikben titkos adalékanyag : vanílincukor, vagy vanília azt csippantom nagyon, többiben nincsen ilyen. Mondom nem a cukorrol van szó.
Más ötlet? Sovány vagyok 20 BMI-s nem vagyok hízós, nem számít az a kis cukor.
Kakaóról kérdeztél, és leírtuk a tényt: az igazán jó kakaópor nem az instant, és szinte bármelyik nem instant jobb a Nesquiknél. Már cska azért is, mert a cukor arányát Te magad választod meg.
És szintén tény: süteményekbe nem rakunk Nesquiket, és nem véletlenül.
Most ugrálhatunk azon, hogy az instantok közül melyik a legjobb, de ez nagyjából arról szól, melyik cég találja el a legjobban az adalékanyagok arányát.
Nézd, Kérdező, ízlések és pofonok.
Ha te nem ittál jobbat, akkod vedeld csak nyugodtan, de ne várd el másoktól, hogy azt szeressék, amit te és az legyen számukra az abszolútum és a mérce, amit te annak tartasz.
Én az étcsokit szeretem. Ergo soha nem iszom pl. olyan löttyöt, amit te isteni nektárként akarsz mások torkán lenyomni.
Mert ez a legnagyobb baj: nem elég, hogy buta vagy, de erőszakos is. Ízlésekben hogyan vitakozhatsz másokkal? Vagy azért tetted fel a kérdésedet, hogy dühíts másokat?
Kérdező te azt is elhiszed, hogy a bacik denszelnek a klotyóban?
Komolyan elgondolkodtam azon, hogy hány éves lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!