Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyek ezek az ételek?

Melyek ezek az ételek?

Figyelt kérdés
Mostanában gyakran hallom hogy bizonyos ételekt ha fogyaszt az ember, ha megválogatja hogy miket eszik jobban bírja a napi gyűrődést, nem lesz fáradt álmos. Én gyakran vagyok úgy hogy ólomszerű álmosság vesz erőt rajtam délutánonként. Modnjuk nem minden nap de elég sűrün. ez mitől lehet ill.. melyek azok az ételek amikkel ezt el lehet kerülni. Köszönöm előre is a segítőkész válaszokat!

2014. aug. 14. 15:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag ételek természetesen. Tehát elsősorban a magvakat (mandula, dió, mogyoró és társaik), hidegen sajtot olajokat (repce, olíva, szezámmag, tökmag, szőlőmag, stb.)és a zöldségeket-gyümölcsöket célozd meg.

Amit kerülni érdemes azok a nehezen emészthető dolgok, ezek terhelik le a szervezeted leginkább. Elsősorban a húsok és a nehezebb tejtermékek. A húsok közül is a vörös húsok, mint a marha-és disznóhús. Tejtermékek közül a nehéz, zsírosabb típusú sajtok pl. Ezenkívül a tésztafélék.

2014. aug. 14. 15:40
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyenfajta fáradtság (többek között) magnéziumhiánytól szokott lenni.

Ebben a listában megnézheted, melyek a magnéziumban gazdag élelmiszerek:

[link]

Ha azonban ez az ólmos fáradság soká tart vagy már régen érzed, orvoshoz kellene fordulnod, mert ezer más oka is lehet.

2014. aug. 14. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!