Melyik az olcsóbb, minden nap hideg élelmiszer, vagy a főzés?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem egyszerűen eldönthető kérdés. A hétköznapi ebédet a cégnél megoldom, így a kérdés főként a vacsora, és reggeli tekintetében érdekes.
Mivel jövök ki olcsóbban, ha főzök(nem mintha tudnék), vagy ha hidegételeket veszek?
Ill. bármelyik mellett tesztek is voksot, példákat is mondhatnátok. (Az olyan, hogy víz+kenyér nem érdekel, normális ételekre gonolok).
2014. júl. 23. 17:07
11/11 anonim válasza:
Azért, aki azt írja, hogy falun /tanyán megtermeli magának a főznivalót, kissé el van tévedve...
a vetőmag/palánta, az állatoknak takarmány nem ingyen van ott sem.
Nem is beszélve a ráfordított időről.
Szóval ott sem csak energiakötségből és a só árából áll össze egy főzet kaja ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!