1500 ft ból 1 hétre, hogyan birjam ki?
ba.meg ha neked a sör fontosabb :-P
akkor most eheted a zöldséges rizst egy hétig :D
Zsiradékot és idényzöldséget vennék, s kész. Ha nem lenne otthon rizs, azt is mondanám. A párom havi 30 ezret költ ételre, de jobbára rizst eszik, akár napi 30 dekát, ha nem enne édességeket folyton drága alapanyokból (leszámítva a rizst, ami az alapja), igen olcsón meglenne :D Én nem, mert nekem nem jó a rengeteg szénhidrát. De ha muszáj, zöldséges rizsen élnék egy ideig, amit mellesleg nagyon szeretek, mert roppant finom (ha elég zsírban sütjük hozzá a zöldségeket). Paprikakrémmel és jó minőségű szójaszósszal is ehető, no meg persze ezek nélkül is. A zöldségek terén nagy a variancia, nem érezném magam szerencsétlennek, az tuti.
Jópár tojást is vennék azért, feldobja az étkezést és mint komplett fehérje, elég hasznos egy szénhidrátra alapozó héten...
Vennék 2kg lisztet, 2 élesztőt, 1 l tejet, 10db tojást, 1kg zabot 2cs fahéjat.
Zöldséges rizs, tojás leves, zöldséges rántotta, főtt rizs tojással, tojásos rizs, tejbe rizs
reggelire fahéjas zabkása
lisztből és élesztőből kenyeret sütnék és zsíros kenyeret ennék lila hagymával
utak mentén pedig találni sok sok meggy és cseresznye fát, és megszednék 1-1 zacskót és azt eszegetném.
Merre laksz?
Én ebből vettem volna inkább 600 Ftos kilós teszkós virslit, 4 kg krumplival :) (ha 200 alatt tudsz szerezni kilóját) és egy tejfölt.
Paprikáskrumpli virslivel
Rizs virslivel
Sültvirsli és sültkrumpli
Krumplifőzelék (vagy leves :D) virslivel
A végén pedig rizs rizzsel, meg rizzsel, és rizzsel is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!