Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elutazik a barátom 5 hétre nyáron, hogy bírjam ki?
A szerelem oké, a szeretet is, de ettől még nagyon nehéz lesz, mivel két hét is megráz egy kicsit....
Ráadásul elég messzire, Amerikába. Most vagyunk 5 hónapja együtt, addigra ez remélhetőleg sokkal több lesz.... Mindenesetre nem tudom, hogy bírjam ki. Most nemrég elutazott két hétre, hát, mit ne mondjak, iszonyú nehéz volt! Egész nap ő jár a fejemben, és ha véletlenül sikerül is másra gondolnom, akkor előbb-utóbb beugrik, hogy hiányzik valami. Hiányzik valami az életemből, nélküle boldogtalan lennék.
Amúgy októberbe leszek 17, de ettől még ugyanolyan rossz :S
Tudtok valami igazán jó tippet adni, hogy lehetne kevésbé pokoli ez az 5 hét?
Amúgy ott tudunk majd beszélni msn-en, dehát ez nem túl sok. Emellett akarok dolgozni is.
Hát mondjak, borzasztó lesz, de ki fogod bírni, és utólag rövidnek fog tűnni ez az idő. Egyszer 4 hétig külföldön dolgoztam, halál szerelmes voltam az akkori barátomba, innen a tapasztalatom.
Az jó tanács, hogy próbálj meg minél több programot szervezi, intézz el olyanokat is, amire máskor sajnálod az időd (fogorvos, szűrővizsgálatok, régi rokonok látogatása stb.)
+ még most nyáron csak 3 hónapra jönnek és a születésnapomon mennke haza.
Boldog lessz a szülinap biszos :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!