Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » 1500 ft ból 1 hétre, hogyan...

1500 ft ból 1 hétre, hogyan birjam ki?

Figyelt kérdés
(bocsánat, ukrán billentyűzet ) Szóval 1500 ft-om van. Ami van itthon, az csak nagyon sok rizs. Semmi más. A dolgomat neheziti, hogy pasi vagyok és csak 22 éves. Imádok főzni, szoktam is, na de ennyiből ennyi ideig még nem kellett kibirni, ötletek?

2014. jún. 29. 13:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Van még valami más otthon? Liszt, olaj, vaj, krumpli, hagyma, bármi?

Rizs mellé veszel bármilyen zöldséget (mondjuk répát, az egész olcsó) vagy gombát, csinálsz belőle zöldséges rizottót. Vagy kenyérrel, fűszerrel gyúrhatsz belőle rizsfasírtokat is, és eheted párolt zöldségekkel.

Ennyi pénzből zöldséget vennék csak mellé (és lehetőleg a legolcsóbbat), valamint reggelire-vacsorára kenyeret kb.

2014. jún. 29. 14:06
 2/18 A kérdező kommentje:
ami még van itthon az nagyon kevés olaj ( kb 100 ml ) meg 250 gramm libazsir, ételizesitő, más semmi.:/ :D
2014. jún. 29. 14:27
 3/18 A kérdező kommentje:
ja igen, vaj van még 1 féldoboz, de ezzel tényleg kifújt ,hogy mi van itthon :D
2014. jún. 29. 14:27
 4/18 anonim ***** válasza:

- paprikás krumpli, rakott kr., kr.főzelék - ezek 2-3 ebédre is jók

- paradicsom, paprika, és máris tudsz lecsót csinálni mellé

- olcsó szószok a rizshez (paradicsomos, pörköltes...)

- liszt-só-víz és csinálsz nokedlit

- tészta bármivel, amit szeretsz (sajt, joghurt, tejföl)

2014. jún. 29. 14:29
 5/18 anonim ***** válasza:

Hát én inkább pénzt keresnék minthogy rizst zabáljak egész héten.

Menj el vérplazmát adni, kopogj át a szomszédhoz hogy egy százasért kitakarítod a lakást, vagy kéregess. Otthon ülni és éhezni hülyeség. Vagy adj el valamit.

2014. jún. 29. 15:32
 6/18 A kérdező kommentje:
Vérplazmából, elértem erre az évre a maximumot. Meg dolgozom is.de még messze a 10.-e
2014. jún. 29. 15:35
 7/18 A kérdező kommentje:
az eladás jó ötlet. Lányok, hölgyek , urak , Fiatal 22 éves , karizmatikus, dolgos srác benzin pénzért és ételért, bármit bevállal! :D Na már csak várni kell ,hogy dőljön a lé :D
2014. jún. 29. 15:36
 8/18 anonim ***** válasza:
Ha a közelben laknál átjöhetnél most sütöm a lángost:) Szívesen adnék belőle.
2014. jún. 29. 16:00
 9/18 anonim ***** válasza:

1500 ft-bol, tudsz venni 1-2 fej hagymát, 2 db répát, tojást, tejfölt, még csirkeszárny is belefér..4-5 db krumpli, mirelitt borso. egy csomag tészta.

ahogy irták is elöttem, krumplis tészta, tejfölös tészta, zöldségleves, zöldséges rizs, borso pörkölt, tojásos nokedli, tojásos rizs, ha veszel még grizt is, tejbegriz, grizes tészta..stb. stb.

2014. jún. 29. 16:00
 10/18 A kérdező kommentje:
Mirelitt zöldséget már megvettem, akciós volt 2 kg 450 ért, és még 5 sör is belefért :D
2014. jún. 29. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!