Ti is észrevettétek, hogy eltűntek a boltok polcairól a kukoricapelyhek?
Figyelt kérdés
Szinte alig találok valahol (natúr v. cukrozott) kukoricapelyhet. Régen teli voltak velük az üzletek, akár még kilós kiszerelésben is lehetett kapni. Más is észrevette ezeket? Tudja valaki rá a magyarázatot?2014. jún. 18. 17:50
3/6 anonim válasza:
Hol nézted eddig? Aldiban, Lidlben egészen garantáltan van natúr (biztosan cukrozott is, azt nem szoktam nézni), nagyon baráti áron.
4/6 A kérdező kommentje:
Lidl, Penny, Tesco, Spar.... és nem találtam.... már vagy 1 hónapja (kb. hetente szoktam eljárni vásárolni)
2014. jún. 18. 18:38
5/6 anonim válasza:
Nekem meg az a bajom, h alig arulnak valahol nesquik csokigolyokat:(( nektek is feltunt?
6/6 anonim válasza:
En a chio sajtosat nem latom sehol. :(( kedvencem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!