2/10 anonim válasza:
igen,nem is te vagy az első aki feltette ezt a kérdést itt.
Cherry coke szerintem ugyanolyan finom,de a sima valahogy más..mintha víz ízű lenne,párom szerint meg édesebb..nem tudom lényeg valamit biztos változtattak.
3/10 anonim válasza:
Nem tudom, de a csipszadó miatt sok étel/ital összetételén változtattak.
4/10 anonim válasza:
Igen. Az új adók miatt többer fizetünk a kevesebbért. A Chion is emiatt spóroltak 5 grammot. pf.
5/10 anonim válasza:
én semmit nem vettem észre :D ugyan olyan finom mint eddig
6/10 anonim válasza:
Ja és Januártól még szigorítani akarják a chipsadót, hogy több energiaitalra rá tudják tenni, egyébként pont tegnap vettem észre, mikor hideg coke-ot fogyasztottam, hogy furcsa íze van, mintha valami középkategóriás kólát innék, lehet ezután inkább Pepsit iszok, vagy Cherry coke-ot, mert az még mindig igen finom.
7/10 anonim válasza:
néha mintha valami gyógyszer lenne benne:S akkor elkap a hányinger , de néha jó.
8/10 anonim válasza:
Néha tényleg fura íze van már a Coca Colának is.
9/10 anonim válasza:
Na most nem tudom, hogy milyen átlagéletkorú emberkék írtak eddig, de én azt vettem észre, hogy a Coke íze nem most változott először, szerintem a legfinomabb a 90-es évek eleje/közepe körül volt és azóta egyre csak hanyatlik, szerintem valaki megkóstolná a mai lötty után azt amilyen akkor volt azt mondaná, hogy ihatatlan amit kb 10 éve lehet venni.
10/10 anonim válasza:
Mindig változik a kóla íze... Legtöbbször azért mert a cukorral trükköznek. Nem mindegy ám, hogy milyen cukor van benne pl. kelet-euban (itt is) gyümölcscukrot használnak mert olcsóbb ezért más az íze pl. egy németországi kólának is, hiába ugyan az az összetevő elvileg, ott rendes cukrot raknak bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!