Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ti is észrevettétek, hogy...

Ti is észrevettétek, hogy megváltozott a Coca Cola íze?

Figyelt kérdés

2012. aug. 15. 22:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. aug. 15. 22:26
 2/10 anonim ***** válasza:

igen,nem is te vagy az első aki feltette ezt a kérdést itt.

Cherry coke szerintem ugyanolyan finom,de a sima valahogy más..mintha víz ízű lenne,párom szerint meg édesebb..nem tudom lényeg valamit biztos változtattak.

2012. aug. 15. 22:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de a csipszadó miatt sok étel/ital összetételén változtattak.
2012. aug. 15. 22:47
 4/10 anonim válasza:
Igen. Az új adók miatt többer fizetünk a kevesebbért. A Chion is emiatt spóroltak 5 grammot. pf.
2012. aug. 15. 22:56
 5/10 anonim ***** válasza:
én semmit nem vettem észre :D ugyan olyan finom mint eddig
2012. aug. 15. 23:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Ja és Januártól még szigorítani akarják a chipsadót, hogy több energiaitalra rá tudják tenni, egyébként pont tegnap vettem észre, mikor hideg coke-ot fogyasztottam, hogy furcsa íze van, mintha valami középkategóriás kólát innék, lehet ezután inkább Pepsit iszok, vagy Cherry coke-ot, mert az még mindig igen finom.
2012. aug. 16. 09:38
 7/10 anonim ***** válasza:
néha mintha valami gyógyszer lenne benne:S akkor elkap a hányinger , de néha jó.
2012. aug. 16. 10:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Néha tényleg fura íze van már a Coca Colának is.
2012. aug. 16. 17:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Na most nem tudom, hogy milyen átlagéletkorú emberkék írtak eddig, de én azt vettem észre, hogy a Coke íze nem most változott először, szerintem a legfinomabb a 90-es évek eleje/közepe körül volt és azóta egyre csak hanyatlik, szerintem valaki megkóstolná a mai lötty után azt amilyen akkor volt azt mondaná, hogy ihatatlan amit kb 10 éve lehet venni.
2012. aug. 18. 11:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Mindig változik a kóla íze... Legtöbbször azért mert a cukorral trükköznek. Nem mindegy ám, hogy milyen cukor van benne pl. kelet-euban (itt is) gyümölcscukrot használnak mert olcsóbb ezért más az íze pl. egy németországi kólának is, hiába ugyan az az összetevő elvileg, ott rendes cukrot raknak bele.
2012. aug. 26. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!