Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért nem tudok csirkemellet...

Miért nem tudok csirkemellet sütni?

Figyelt kérdés
Amikor más csinálja mindig finom lesz de amikor én sütöm magamnak mindig nagyon rágós és alig lehet szétvágni és nagyon rossz ez így
2014. jún. 6. 13:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Aztasdfuszwrws tejbe, akar egy éjszakára is. Finom omlós lesz
2014. jún. 6. 13:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
túlsütöd
2014. jún. 6. 13:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A csirkemellet nagyon rövid ideig kell csak sütni, hogy ne száradjon ki.

A tejbeáztatás sem rossz módszer, főleg ha teszel a tejbe fűszereket, de akkor sem szabad sokáig sütni.

2014. jún. 6. 13:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én fűszeres joghurtban pácolom.
2014. jún. 6. 14:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 A kérdező kommentje:
és mi van ha nincs eléggé megsütve akkor milyen? ÉS honnan tudom hogy nem nyers a belseje?
2014. jún. 6. 15:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha már egyenletesen fehér a húsa, akkor át van sütve. Ha vékony szeletekre vágod, akkor 2-2 perc alatt már általában átsül. Egyik felét én fedő alatt szoktam kis lángon sütni, másikat fedő nélkül.
2014. jún. 6. 15:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Rossz lehet a technikád. Túlsütöd és kiszárad.Amiket írtak teljesen jók, pácolás/hirtelen kisütés.
2014. jún. 6. 16:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlóan csinálom, mint a marhasztéket, és puha lesz...és nem pácolom soha. Fűszerezés nélkül, VASTAG szeleteket kell a FORRÓ zsiradékba dobni, és rövid ideig sütni magas hőmérsékleten, közben só, bors, esetleg egyéb fűszer, aztán ha mindkét oldalon van kérge, akkor hőmérséklet lejjebb csavar, és addig sütni, amíg át nem sül. Ezt idővel már érzed, hogy kb. mennyi idő kell, hogy ne legyen rózsaszín belül, addig meg kísérletezel: ha késznek tűnik mondjuk 4-5 perc után (vastagságtól függően lehet több és kevesebb nyilván), akkor kiveszed, félbevágod, és megnézed...ha még nyers, visszadobod, és a többieknek is adsz még egy kis időt. :)
2014. jún. 6. 19:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. jún. 6. 21:15

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!