Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkemellet szeretnék sütni...

Csirkemellet szeretnék sütni jénaiban, de még soha nem sütöttem. Tippek, trükkök, egy kis segítség?

Figyelt kérdés

Úgy gondoltam, hogy csirkemell kiklopfolva, majd rá zöldség(brokkoli vagy karfiol), és erre szeretnék valami öntetet, tetejéra sajtot...

Gond az, hogy még kezdő vagyok nagyon a főzés-sütésben, és gőzöm sincs hogy ezt hogyan kell kivitelezni.

Mennyi olaj/zsiradék kell alá?

A brokkolit megpároljam előtte?

Milyen öntet illik hozzá? sajt-tejföl esetleg?

Meddig kell sütni?

Rá kell rakni a jénai fedelét, vagy esetleg alufóliát, vagy szabadon?

köszi mindenkinek a segítséget!!

Esetleg más csirkemell recepteket is szívesen fogadok, ami bevált, mondjuk sonkás, sajtos, vagy ilyesmi.

nagyon szépen köszönöm!!

2014. máj. 26. 19:00
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

A karfiol helyett használd a brokkolit.

2014. máj. 26. 19:06
 2/3 anonim ***** válasza:

leirom ahogyan mi szoktuk az egesz csalad imadja.

A brokkolit vagy karfiolt esetleg mind2 rozsaira szeded 20perc alatt vizben megparolod. Csirkemellet fuszerezed (so,bors,csirke fuszerso) majd kb 3-4evokanal olajt felhevitesz es kis kockakra vagott csirkemelleket beldobalod kb 20perc es kesz azis de ha mar kezd feheredni akkor kb jo atsult. Fogod a jenait es elkezded retegezni brokkoli husi brokkoli majd a tetejet leontod annyi tejfolel hogy ellepje alufoliaval letakarod kb 20 percig sutod majd reszelsz ra sajtot es meg 10 percre visszateszed a sutobe.:)) Joetvagyat hozza

2014. máj. 26. 19:09
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat!!! :)
2014. máj. 26. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!