Kecsketejet felforraltam, de nagyon kicsapódott. Miért?
Figyelt kérdés
Egyik nap forraltam kecsketejet, és ez lett belőle... Előtte lévő nap készítettem el az első felét, annak nem volt semmi baja. Mit csinálhattam rosszul? Lehet, hogy túl nagy lángon forraltam, és inkább folyamatosan kis lángon kellett volna hagynom?
2014. máj. 23. 21:59
1/2 anonim válasza:
Minden tej így viselkedik, az a fura ha egyszer nem csinált ilyet. Valószínűleg elsőre nem forrt fel.
2/2 A kérdező kommentje:
Komolyan? Ezt nem is tudtam. De csak a házi tejek csapódnak ki, nem? Mert boltit már sokszor felforraltam, és annak semmi baja nem lett soha, csak a tetején képződött egy kis vékony egybefüggő réteg.
Mindenesetre köszönöm szépen a választ és a segítséget! :)
2014. máj. 26. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!