Honnan tudom hogy kicsapódott a tej föle?
Figyelt kérdés
Nem nagyon értek a sütéshez/főzéshez de most egy barátnőmmel szeretnénk csinálni egy kísérletet ahol azt írják hogy "Melegítsük a tejet gyakran kavargatva tejforralóban, míg ki nem csapódik a föle" Honnan tudom hogy megtörtént-e? Vagy hogy kell kinéznie olyankor a tejnek?2011. júl. 19. 20:21
1/3 anonim válasza:
A tej tetején egy vékony "bör" szerü réteg lesz.
2/3 anonim válasza:
Ha már bőrösödik a teteje,akkor vedd le a tűzről,mert nagyon hamar kifut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!