A hibiszkusz, a rózsa, és a levendula tényleg ehető?
Figyelt kérdés
És ha ez igaz, akkor milyen ízük van? Pl süteményekben.
Azért kérdezem, mert láttam már rózsás meg levendulás macaron-t (francia süti, bár meg nem kóstoltam), meg hibiszkuszos rózsaszín süteményt is.
Ezek tényleg ehetőek? Melyik részük ehető?
Hogyan lehet felhasználni őket és milyen ízük van?
Minden érdekelne! :) Kíváncsi vagyok. Vagy ezek mérgezőek?
(amúgy olyan szép igazi levendula lila színt milyen fajta ételfestékből lehet előállítani?)
2014. febr. 16. 22:09
11/12 A kérdező kommentje:
Amúgy utolsó: és szerinted milyen íze van a levendulának? :)
2014. febr. 20. 08:24
12/12 Shai-Hulud válasza:
Hibiszkusznál az egész virágot főzik fel teának, a rózsának a szirmaiból készítik a lekvárt, a levendulánál fogalmam sincs, de gondolom az egész virágot használják, mert túl picik a szirmai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!