Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Lehet úgy étkezni, hogy...

Lehet úgy étkezni, hogy betartjuk az összes mai étkezési álláspontot?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy nem ehetünk húst, mert az káros, de zöldséget se, mert az se jó, de gyümölcsöt sem, mert az sem. Akkor mit lehet enni? Már csapvizet inni sem lehet, mert tele van gyógyszerrel meg egyéb dolgokkal. A lényeg, hogy életben maradhatunk-e úgy, hogy az összes ilyet betartjuk? (A kérdés nem komoly, elméletben beszélünk).

2014. febr. 7. 22:34
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

Nem. Az összes álláspont "tudósai" azt hirdetik jónak, miért a szponzor fizeti őket!

Ha más lesz a szponzor érdeke, vagy egy befolyásosabb lobbi alkalmazza őket, akkor az ellenkezőjét hirdetik.

Csak ezt sokan nem akarják tudomásul venni, hanem vakon hisznek nekik.

Régen a zsír és a vaj valóságos méreg volt. Helyett az olajat és a margarint mondták egészségesnek.

Ma már a zsír és a vaj az egészsége, az olaj és a margarin nem.

2014. febr. 7. 22:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Én inkább a lisztet, cukrot hagynám el. Az meg simán tartható. Húsok zöldségkörettel, friss gyümölcs. Csapvizet én sem iszok, nálunk rossz is az íze, víztisztító berendezés van felszerelve de azt csak főzéshez használom, mert a szűrt víz ízét sem szeretem. Szénsavmentes ásványvizet iszok, mindig váltogatva a márkákat.
2014. febr. 8. 00:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem. De belebolondulni lehet. :)
2014. febr. 8. 11:11
 4/5 anonim ***** válasza:

XD Ha biztosra akarsz menni, akkor fényevő leszel, de az sem jó, mert lyukas az ózonréteg XD

Komolyan: Az orvosom szerint el kell majd kezdenem a szénhidrátszámolós diétát, már csomó receptet gyűjtöttem, párat ki is próbáltam, és nagyon finomak!

2014. febr. 15. 22:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. febr. 16. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!