1/13 anonim válasza:
Nekem paradicso allergiám van : semmit nem ehetek ami tartalmaz paradicsomot mert azonnal fulladok ,és kiütéses leszek.
Nekem a így a paprika abból is a pritamin paprika a kedvencem.
2/13 anonim válasza:
a kettő együtt sajtkrémes zsemlébe..nyami
3/13 anonim válasza:
Számomra a paradicsom finomabb, de csak nyáron, a kerti, napon érett, édes paradicsom, paprikát sajna nem bírja a gyomrom, pedig a nyári csípős hegyes zöldet szeretem.
4/13 anonim válasza:
paradicsom
paprikát nem szeretem ha benne van a szendvicsbe vagy a salátába. Úgy magában van, hogy megkívánom és megeszem.
5/13 anonim válasza:
Értelmetlen a kérdés. Mire melyik jobb?
6/13 anonim válasza:
Igen így fura szerintem is, mert mindenkinek az a "jobb", amelyiket szereti.
Nekem mind a kettő kedves, főleg ha együtt eszem akár nyersen, akár lecsóként, vagy töltöttpaprikaként pl.
7/13 anonim válasza:
Paprika.:) A paradicsomnak mára szagát sem bírom, rosszul leszek tőle. Pedig olyan jóízűen tudják enni.:(
8/13 anonim válasza:
Paradicsom, minden formában :-). Magába, sütve, töltve, szószban.
9/13 anonim válasza:
Paprika, a paradicsomot csak hamburgerben tudom megenni.
10/13 anonim válasza:
paradicsom
10-20 fajtát termesztek minden évben
van köztük olyan finom, hogy gyümölcsként lehet enni.
De ha már paradicsomból belaktam (napi 0,5-1 kg pár héten keresztül), akkor már jó lesz a paprika is. (persze az is saját termés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!