Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit egyek az iskolában?

Mit egyek az iskolában?

Figyelt kérdés
7-2.15ig vagyok általában iskolában és ez idő alatt szinte végig kopog a szemem. szendvicseket nem szeretem szinte semmit nem eszek meg, nagyon válogatós vagyok sajnos. általában pékségekben szoktam vásárolni, de most már nagyon unom és hízom tőle. Valakinek valami ötlete ? naponta 500 forintból kell kihoznom :(

2014. jan. 18. 14:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Reggelire egy szendvics vagy péksütemény. Tízóraira egy narancs egy alma (vagy banán). Ebéd meg otthon meleg ebéd.
2014. jan. 18. 14:47
 2/11 anonim ***** válasza:

puffasztott rizs, jó reggelt keksz, gyümölcsök, müzliszelet, ivójoghurt, de ezekkel sajna nem laksz jól

esetleg próbálj meg még otthon enni reggel valamit

2014. jan. 18. 14:53
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem akarsz hízni, de laktatót akarsz, akkor valami húsos dolgot, hogy mit szertesz, és mit lehet beszerezni a közelben, nem tudom. Azon kívül egy gyümölcsöt, amit szeretsz, vagy ha annyira nem akkor is megszokod, ha nem utálod: körte, alma, stb.
2014. jan. 18. 15:05
 4/11 anonim válasza:
Ami van.
2014. jan. 18. 15:14
 5/11 anonim ***** válasza:
Ne válogass, akkor nagy lesz választék.
2014. jan. 18. 15:20
 6/11 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=KwbskQZ5SXk

Esetleg valami ilyesmi? Ha elkészítesz ebből egy ilyen adagot, akár több napig is viheted magaddal és laktatóbb mint a pékségben árult dolgok.

2014. jan. 18. 17:46
 7/11 anonim ***** válasza:

Én a szendvicsekkel próbálnék meg variálni, mert mégis csak azok a legkönnyebben kezelhetőek. Pl. croissant-os szendvics. Kipróbálhatnál mindenféle kenyereket, bucikat, kifliket, tortillát (ha van hozzá affinitásotok, otthon meg is süthetitek őket). Margarin helyett használhatsz mindenféle szendvicskrémet, sajtkrémet, magkrémet, zöldséges krémet. Rámolhatsz bele sokféle (idény)zöldséget, lényeg, hogy ne eresszen levet. Kicsit melósabb, mint az átlag szendvics, de legalább nem halnál éhen. Inspirálódj: [link]

[link]

[link]

(Általános iskola óta nem vagyok hajlandó megenni a fehérkenyér+margarin+felvágott+paprika/trappista kombinációt)

2014. jan. 18. 19:30
 8/11 anonim ***** válasza:

Keszits el este egy turmixot es vidd magaddal a suliba,akkor nem kell semmit venned,nem leszel ehes. Hasznalj batran: banan,joghurt,mez,bogyos gyumolcsok,korte,dio,turo,egy-ket joreggelt keksz,mandula,mogyoro,kremturo stb. Isteni finom italok szuletnek ilyenkor, van bennuk kcal boven,de vitaminok is.

Ha bolt marad: muzli,dobozos kakao,kremturo,tejberizs,puding,tejszelet/turo rudi,zabfalatok,gofri,bar ezek inkabb ures kcalt tartalmaznak,ezek hizlalnak,mert feleslegesek,nem tartalmaznak tul sok hasznos tapanyagot!

2014. jan. 18. 22:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Nálunk volt aki pl pudingot meg rizst, meg ilyeneket vitt:) Meg pudingba/ joghurtba mártogatott babapiskótát:):):) Am, van pogácsa is pl ,az is jó:):):) Tod, az a kiszacskós:):):) Amúgy alma, narancs, mandarin, pacalpörkölt... :):):)
2014. jan. 18. 22:24
 10/11 anonim ***** válasza:
*ja és müzli:):):)
2014. jan. 18. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!