Mennyibe kerül 1kg csontnélküli sertéskaraj?
Úgy teszek, mintha a kérdésed komoly lenne.
- Mennyibe kerül 1kg csontnélküli sertéskaraj?
- Amennyiért az adott boltban adják.
- Hol érdemesebb vásárolni? Inkább húsboltba
- Inkább.
- valamint 1 cm vékony szeletekre felvágják nekem a sertéskarajt?
- Igen.
Valamint 1kgból hány szelet jön ki?
- Pontosan.
Akkor próbáljuk meg mégegyszer, mert látom, a lelkedbe gázoltam:
- Mennyibe kerül 1kg csontnélküli sertéskaraj?
- 1689 Ft/kg
- Hol érdemesebb vásárolni? Inkább húsboltba
- Mint fentebb is írtam, igen. Kifejtve: ha ismersz jó és megbízható hentest, akkor ott vásárolj, de bárhol megveheted, ha látod, hogy friss és szép a hús.
- valamint 1 cm vékony szeletekre felvágják nekem a sertéskarajt?
- Igen, mint írtam fentebb is, megkérheted a hentest, hogy felszeletelje neked a csont nélküli sertéskarajt 1 cm vastag szeletekre.
- Valamint 1kgból hány szelet jön ki?
- Fingom sincs, de 4 embernek elég.
Most jobb? Örülsz?
Márpedig ha belegondolunk, valahol igaza van az első válaszolónak:
-a hozzánk közel eső üzletben a csont nélküli sertéskarajt kb. 1800 Ft-ért árulják, a csontosat valamivel olcsóbban. De hallottam, hogy egy másik, hasonló maszak húsboltban, ami a város szélén van, ott a csont nélküli karajt 1600-ért adják.
- igen,inkább húsboltban érdemesebb vásárolni, ha valami kínaiban, vagy dohányüzletben próbálod, nem biztos, hogy kapsz
- ha egybekaraj csont nélkül, és azt kéred felszelni 1 cm-es vastagra, akkor igen, megteszik. De ha már eleve felszeletelve árulják, akkor az egész biztos vastagabb az 1 cm-nél, nem fognak nekiállni a szeleteket a kedvedért elfelezgetni
- hogy 1 kg-ból hány szelet jön ki, sokban függ attól, hogy valóban sikerül-e 1 cm vastagságra, esetleg 1,5 vagy éppen 0,8 cm vastagok lesznek-e
"Márpedig ha belegondolunk, valahol igaza van az első válaszolónak: "
Köszönöm, én is azt gondoltam, hogy már az első válaszom is bőven elég, mert hülye kérdésre ugye milyen válaszokat vár az ember...de hát megpróbáltam másodikra is, remélem, így kezdő brókerünk is sikeresen megállja a helyét a karajvásárlás észveszejtően nehéz folyamatában. Én drukkolok neki.
:))))))
Hagyd már, valahol mi is elkezdtük, majd belejön ő is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!