Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit lehet enni gyümölcs,...

Mit lehet enni gyümölcs, zöldség, húson kívül amiben nincs mindenféle adalék anyag?

Figyelt kérdés
undorító ami a boltokban van.van még egyáltalán vmi ami egészséges?vagy már a gyümölcsöket is telenyomják vmivel? kicsit meguntam ezt a hosszú idő alatt kissé egyhangúvá váló táplálékot hát elmentem a boltba és szétnéztem jobban.egy szardínia konzerv: mi kéne bele a halon kívül kérdem én?semmi mert finom úgy is.erre mit találok benne a doboz oldalán xantán gumi,és dinátrium inoziát ízfokozó.nem normálisak mellesleg a nevéből ítélve uránt dúsítani sem lehet sokkal bonyolultabb mint ezt előállítani.és minek az bele?ki kérte?mért nem lehet kapni nélküle is? másik: 0% cukortartalmú joghurt.3féle mesterséges édesítővel.mert természetesen alapú cukor biztosan nem volt-.-.... virslikben szalámiban nitrit ami bizonyítottan rákkeltő hatású.na itt inkább kisétáltam a pénztárhoz a szokásos gyümölcs+ csirkehús adagommal.valaki tapasztalt mást esetleg másik üzletben?
2014. jan. 11. 09:05
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én egészségtudatos ember vagyok. De amit Te csinálsz az szerintem túlzás.Olyan, mintha a gyerekedet azzal az indokkal nem tanítanád meg járni, mert úgyis el fog esni. De ez így van rendjén, majd feláll. Az nagyon jó, hogy főként ilyeneket eszel, de néha lehet azért tésztát, rizset, tojást, házi kenyeret, meg egyéb hasonlókat. Ha meg beteg vagy, akkor az jusson eszedbe, hogy időnként mindenki megbetegszik. És szerintem többet ártasz magadnak azzal, ha túlaggódod a kaja témát, mintha néha-néha megeszel vmi génmódosított ízfokozós s.z.a.r.t.
2014. jan. 30. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!