Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Meg lehet enni a Pedigree...

Meg lehet enni a Pedigree jutalomfalatkát? Annyira jól néz ki és az illata is jó, csak nem tudom, hogy lesz-e valami bajom tőle, és hogy nincs-e szörnyen rossz íze.

Figyelt kérdés
2014. jan. 10. 23:28
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Miért ne lehetne? A kutya is emgeszi.
2014. jan. 11. 00:07
 2/7 intrepid ***** válasza:
38%
Ha tudnád, hogy mikből csinálják, nem fantáziálnál ezen.
2014. jan. 11. 00:35
 3/7 anonim ***** válasza:
52%

nem rossz, csak sótlan.

Azért én nem ennék belőle sokat.

Kíváncsi vagyok, hogy az olcsó virsliben vagy a kutyakajában van a disznó segglyuk, és ivarszervek.

Mert, hát kidobni pocsékolás lenne nem?

2014. jan. 11. 00:38
 4/7 anonim ***** válasza:
55%
A konzerves kutyakaja jobb, némi borssal-sóval teljesen ehető fasírtot lehet belőle csinálni.
2014. jan. 11. 01:06
 5/7 anonim ***** válasza:
4.- ba..meg!( -Pedig soha sem beszélek így.)
2014. jan. 11. 01:26
 6/7 anonim ***** válasza:
69%
3. Segglyuk és ivarszervek? Régen a katonaságnál mi is találtunk olyanokat az ebédben :) De a kutyakaját is meg lehet enni, semmi bajod nem lesz tőle. Egyik ismim mindig megkóstolja a konzervet is, és egy régi történet szerint valaki azon élt londonba, mert nem tudta elolvasni a feliratot és olcsó volt :)
2014. jan. 11. 07:50
 7/7 anonim ***** válasza:
69%
Sőt, a Fressnapf-ban van kenguruhúsos kutyakaja is. Hát mi mikor eszünk kengurut??? Bezzeg a kutya kaphat, pff... :D
2014. jan. 11. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!