Miert van, hogy az otthon pattogtatott mikros popcornnak undorito szaga van, a moziknal mikor csinaljak, akkor meg isteni illat szall mindig?
Figyelt kérdés
Az ize pedig jo, csak a szagaval lehet kikergetni a vilagbol pl a sajtosenak. Van olyan bolti mikros popcorn, aminek jo illata van?2013. dec. 8. 19:10
1/7 anonim válasza:
Talán mert a mozikban nem mikróban pattogtatják... És annak van köze a kukoricához is talán több..
2/7 anonim válasza:
Nem tudom, nálunk a Mogyisnak (sós) nagyon jó illata szokott lenni. Én sosem eszem, de az illatát imádom, mikor itthon csinálják. :)
(De amúgy persze kóstoltam már, és az íze is jó!)
3/7 anonim válasza:
En is Mogyit veszek, vajas vagy sos valtozatot, finom illatuk van:).
Szerintem a sajtos kivetel lehet. A sajtos chipsek sem a legjobbak illat teren.:)
4/7 anonim válasza:
Én is a Mogyi-félét szoktam vásárolni, annak isteni az illata. Más fajtát nem próbáltam. :\
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom, kiprobalom akkor azt!
2013. dec. 9. 13:00
6/7 anonim válasza:
Én nemrég álltam át a teljes mértékben házilag készített pattogatott kukoricára. Szerencsére van lehetőségem pattogatni való kukoricát termeszteni, így adott minden. Kiszárítom a csöveket, lemorzsolom, fazékban megolvasztok egy kis margarint vagy vajat, beleszórok egy fél csésze kikoricát, lefedem üvegfedővel és csak rázogatni kell a láng felett. Mikor kipattogott megsózom, és kész. Isteni illata van, nem beszélve az ízéről. Biztosan lehet kapni boltban ilyen nagyobb kiszerelésű szárított pattogatni való kukoricát, ajánlom mindenkinek!
7/7 anonim válasza:
Mert a moziban a jó szagot spray-ből fújják ki. Vannak direkt ilyen szintetikus illatok. A pékségek is használnak ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!