Kovászos vagy fehér kenyér a jobb?
Figyelt kérdés
Indokold meg miért :)2013. dec. 4. 08:05
1/2 anonim válasza:
kovászos, azért mert tovább puha é omlós marad
2/2 anonim válasza:
Nem jó a kérdésfeltetvésed, mert a fehér kenyér is meg a barna is LEHET kovászos vagy élesztös. A fehér/barna a liszttöl függ, és nem attól, hogy mivel lett kelesztve.
De ha értelemszerüen akarok válaszolni, akkor a kovászos lenne jobb, csak az a gond, hogy a legtöbb "kovász" élesztövel indul és ettól kezdve teljesen mindegy, hogy minek nevezik. Az igazi kovászban nincs semmiféle élesztö, csak lisztböl és vízböl készül, de elég hosszú ideig tart, mire müködni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!