A tartós tejet miért ne lehetne hűtőben tárolni felbontás előtt?
Figyelt kérdés
Érdekelne miért gondolják úgy az emberek, hogy a tartós tejet felbontás előtt nem szabad a hűtőben tartani. MIÉRT? :D2013. okt. 19. 18:57
11/13 masina válasza:
Az egy dolog.De nekem alakult már úgy,hogy felbontás után 2 hónapig a hűtőben volt és két hónap múlva is iható volt semmi baja nem lett.
Szerinted mennyi köze van,akkor a tejhez? Semmi. Nem tartós tej,tartós szer :)
12/13 anonim válasza:
nekünk van egy hutonk, amiben csak tartós tejet tárolunk, heti 20 liter elfogy
13/13 doboszoli válasza:
Masina nézz utána az UHT tej gyártási technológiájának, és rájössz, hogy ostobaságot feltételezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!