Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A sűrített paradicsom tényleg...

A sűrített paradicsom tényleg nem jó felbontás után több, mint egy héttel?

Figyelt kérdés
Egy nagy üveget vettem, azt hiszem 750g-os, és múlt hét óta maradt benne a 2/3-a.....elég jól rá van csavarva a kupak és hűtőben van....akkor meddig jó vajon?
2013. jún. 2. 16:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha megromlik azt látod, mert penész lesz a tetején. Nekem még soha nem romlott meg, bár az van ráírva, hogy felbontás után 48 óra, szerintem annyi benne a tartósítószer, hogy simán eláll tovább is. Azért kóstold meg ,de szerintem ha színre, állagra ugyanolyan felhasználhatod.
2013. jún. 2. 16:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
89%
Pont a legtöbb sűrített paradicsomban nincs tartósítószer és ha a kevegőből belekerül spóra nagyon konnyen bepenészedik mert van penész ami nagyon szereti.Zöldes színű penész szok rá telepedni akkor ki kell dobni mert a penész kellemetlen anyagot termel.
2013. jún. 2. 17:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg annak még jónak kell lennie, de valóban megpenészesedhet, akkor pedig oda lesz az egész. mielőbb használd el, valami szósznak, ahhoz elég sok kell.
2013. jún. 2. 18:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim válasza:
100%

En speciel a tetejere szoktam tenni olajat.

Annyit,hogy teljesen befedje a paradjcsomszoszt es ugy rakom a hutobe.

2013. jún. 3. 08:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!