A sűrített paradicsom tényleg nem jó felbontás után több, mint egy héttel?
Figyelt kérdés
Egy nagy üveget vettem, azt hiszem 750g-os, és múlt hét óta maradt benne a 2/3-a.....elég jól rá van csavarva a kupak és hűtőben van....akkor meddig jó vajon?2013. jún. 2. 16:57
1/4 anonim válasza:
Ha megromlik azt látod, mert penész lesz a tetején. Nekem még soha nem romlott meg, bár az van ráírva, hogy felbontás után 48 óra, szerintem annyi benne a tartósítószer, hogy simán eláll tovább is. Azért kóstold meg ,de szerintem ha színre, állagra ugyanolyan felhasználhatod.
2/4 anonim válasza:
Pont a legtöbb sűrített paradicsomban nincs tartósítószer és ha a kevegőből belekerül spóra nagyon konnyen bepenészedik mert van penész ami nagyon szereti.Zöldes színű penész szok rá telepedni akkor ki kell dobni mert a penész kellemetlen anyagot termel.
3/4 anonim válasza:
Elvileg annak még jónak kell lennie, de valóban megpenészesedhet, akkor pedig oda lesz az egész. mielőbb használd el, valami szósznak, ahhoz elég sok kell.
4/4 anonim válasza:
En speciel a tetejere szoktam tenni olajat.
Annyit,hogy teljesen befedje a paradjcsomszoszt es ugy rakom a hutobe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!