Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért baj ha van tartósítószer...

Miért baj ha van tartósítószer egy kajában? Nagyon egészségtelen? Emészteni is nehezebb emiatt? Amiben nincs, pl majonéz, az mitől nem romlik meg ha 2014ig jó, felbontás után meddig tartható el?

Figyelt kérdés

2013. aug. 19. 16:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha figyelmesen elolvasod a majonéz összetételét, megváltozik a véleményed.
2013. aug. 19. 17:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Nezd, mindenben van manapsag tartosito. Ez van. Egyel mertekkel, sportolj, igyal sok folyadekot, nyers gyumit,zoldseget es semmi bajod nem lesz. A tartositoszer kikerulhetetlen,de alkalmas emberi fogyasztasra,nem mereg!!!. En inkabb eszem tartositot mint peneszes,rohadt,gombas kajat.
2013. aug. 19. 21:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!