Miért baj ha van tartósítószer egy kajában? Nagyon egészségtelen? Emészteni is nehezebb emiatt? Amiben nincs, pl majonéz, az mitől nem romlik meg ha 2014ig jó, felbontás után meddig tartható el?
Figyelt kérdés
2013. aug. 19. 16:52
1/2 anonim válasza:
Ha figyelmesen elolvasod a majonéz összetételét, megváltozik a véleményed.
2/2 anonim válasza:
Nezd, mindenben van manapsag tartosito. Ez van. Egyel mertekkel, sportolj, igyal sok folyadekot, nyers gyumit,zoldseget es semmi bajod nem lesz. A tartositoszer kikerulhetetlen,de alkalmas emberi fogyasztasra,nem mereg!!!. En inkabb eszem tartositot mint peneszes,rohadt,gombas kajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!