Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Túrót simán, de mivel?

Túrót simán, de mivel?

Figyelt kérdés

Mivel lehetne összekeverni, vagy komibnálni a túrót?

köszi előre is a válaszokat

2013. okt. 5. 17:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó, én meg nem vagyok kíváncsi az alakodra.

Ennyi az életcélod, beteggé enni magad túróval? Igazából, ezt a kérdezőtől akartam olvasni, nem tőled, de kösz hogy leírtad. Ennyire futja hedonizmusból, akkor még gyakorolj szerintem, mert sokkal jobb kaják, élvezetek vannak, amiktől nem leszel cukorbeteg, autoimmun beteg roncs.

Egyébként az egészség látens módon mindenkit érdekel. Senki sem szeret gyógyszerre költeni és betegnek lenni.. ennyi. De én csak egy kérdést írtam egyébként..

2013. okt. 6. 12:27
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Taplalkozasharcmuvesz! Aki ide ir,az nem az egeszseges eletmodrol akar erdeklodni. Akit erdekel az utannanez a maga modjan,vagy felteszi a kerdeset a egeszseg temakorben. Kerlek szepen ott teritsd az embereket bio- eletmododra,mert ez tenyleg egy kicsit sok mar,hogy minden valaszod errol szol,a kerdesektol fuggetlenul. Az meg,hogy ki mire kolt,gyogyszerre,gyorskajara,bioparadicsomra,az mindenkinek a sajat dolga.

/ 165 cm vagyok, 40 kg vasaggyal, sportolok es szeretem a gyorskajat/

2013. okt. 6. 22:20
 13/17 anonim ***** válasza:
83%
12-es ez szép volt hatalmas zöldet kaptál.Tudod én azt unom,hogy már lassan minden témakörbe belepofátlankodik,és küldi az üzenetekben a bio izéket meg ki tudja miket. Ja amugy tisztelt "MŰVÉSZ" ÚR / HÖLGY 192 cm vagyok,és 95 kila. Nagyon kevés felesleggel.Igaz diátázom alkalomadtán,de ne te oszd az eszet. Mint írtam egyszer élünk.....
2013. okt. 7. 07:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Koszonom,neked is ment a zold kez! Abszolut igazad van!
2013. okt. 7. 22:24
 15/17 A kérdező kommentje:
Egyébként táplálkozásharc akárki, plusz fehérjebevitel miatt kérdeztem a kérdést, nem azért mert dagadt disznó vagyok és otthon zabálom a TV előtt :)
2013. okt. 13. 14:38
 16/17 anonim ***** válasza:

Rohadtul mindegy, mit eszel, meg mit nem. Ugyanaz a társadalom állítja elő mindkettőt és mivel a világ vezetői olyanok, amilyenek, ezért a bio is pontosan ugyanannyira mérgező és uganabból a sz@rból van, mint a sima, csak arra nagyobb extra profitot raknak, mert az bio.

ÉS ha már túró, senki nem írta a legsztenderdebb, de a legjobb túrós kaját a tejfölös túrót. Megszrva snidlinggel és tonnányi pirospaprika porral, benne paprikaszeletekkel. Szerintem ezen kívül másra nem is jó a túró :)

2013. okt. 15. 01:15
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem láttam itt még a körözöttet... :)
2013. okt. 27. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!