Kicsit pontosabban tudnál fogalmazni? Mert mondjuk liszttel, vajjal, cukorral, banánnal, csokival, tojással, hagymával meg vagy még 1000 dologgal lehet keverni
2013. okt. 5. 17:43
2/17 anonim válasza:
Mihez kell?
2013. okt. 5. 17:49
3/17 A kérdező kommentje:
úgy értem, hogy se megfőzni meg semmi, csak hogy mit lehetne mellé enni, csak úgy simán
2013. okt. 5. 18:05
4/17 anonim válasza:
Én 33 éves vagyok.és gyermekkorom kedvence a tojásos túró volt.tegyél simán bele egy negyed kiló túróhoz izlés szerint 1-2 tojást,és kristálycukrot kavard össze,és azt fogod hinni,hogy a menyországban vagy. Csókollak....
2013. okt. 5. 18:10
5/17 anonim válasza:
Édesen: lekvár, nutella, méz.
Sósan: sózd meg és salátával.
2013. okt. 5. 18:30
6/17 anonim válasza:
Pici tejföllel, cukorral = édes nyalánkság, vaniliás-cukorral együtt már a palacsinta-tészta tökéletes tölteléke
Pici tejföllel, sóval, törtpaprikával, apróra vágott hagymával kavarva = körözött, megtöltöd vele a zöldpaprikát (előtte szedd ki a csumáját), vagy a paradicsomot (előtte szedd ki a közepét), ebben az esetben pedig még csomagolni is tudod, uzsonnának is tökéletes. Max. ilyen esetben a hagymát hagyd ki belőle!
2013. okt. 5. 19:19
7/17 anonim válasza:
Vanilias kremturo nagyon finom, gyumolcsot is tehetsz bele,ha szereted.
Ha sos,akkor fuszerezd amivel szereted, csinalj korozottet, hagymas turos szendvicskremet, sajtkremes- turos szendvicskremet, teheted magaba paradicsomra is soval.
Annyira unalmas már ennek a Taplalkozasharcmuvesz beszolásai.Mindig a fogyóval vagy,és az egészséges táplálkozással.Egyszer élünk,és azt had élvezzük.Illetve lehet a kérdező nem is kövér,hanem full sovány.Unalmas már hogy osztod itt az eszet az egészségről.Kíváncsi lennék az alakodra :9
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!