BélaXY7 kérdése:
Miért oylan reggelre a tartós tej mint a takony?
Figyelt kérdés
Reggel lefőzöm a kávémat amit tejjel szoktam inni. Nem egyzser elő fordul, hogy este még nem fogy el, marad a pohárban egy deci fél deci. Ez este 08:00 felé még jó semmi baja attól független, hogy jó 12 órája kinn van. DE! Mikor reggel megyek kávét főzni és önteném ki a poharamban maradt kávét lényegében nem jön ki. Nyúlik mint a takony. Szóval... ez mi ez? Éjszaka a tej... meg mit csinál?2013. okt. 5. 04:57
1/11 anonim válasza:
Hááát, 24 óra alatt érdekes biokémiai folyamatok lejátszódhatnak. És ez kimondottan csak a tartós tejjel van így?
3/11 anonim válasza:
Azért, mert ugyanolyan igénytelenek a minőségre, mint mi a helyesírásra!
4/11 A kérdező kommentje:
2es. mert reggel úgy is kiönteném és lusta vagyok vagy elfelejtem este kiönteni. Hűtőben meg minek foglalja a helyet.
Amúgy is tartós tej. nincs a hűtőben a boltban sem.
2013. okt. 5. 08:57
5/11 A kérdező kommentje:
3as. Pontosan. Nagy putris cigány vagyok...
Sorry ha hajnali 5kor mikor már fenn vagyok 2:45től mellé ütök meg oda rakok space-t ahova nem kéne...
2013. okt. 5. 08:58
6/11 A kérdező kommentje:
1es. Csak tartós.
2013. okt. 5. 08:59
7/11 supra01 válasza:
Ne igyál tartós tej nevezetű mesterségesen kotyvasztott vegyi anyagokat.
8/11 anonim válasza:
En utalom a tartos tejet, szabalyosan hanyingerem van az utoizetol felbontas utan rogton is,nemhogy kesobb. Vegyel hutos tejet, hidd el megeri. Miert veszel tartosat egyebkent? Jobban izlik? Csak kivancsi vagyok.
9/11 anonim válasza:
A tartós tej f e l b o n t á s u t á n hűtve tárolandó.
10/11 anonim válasza:
amugy jah. az igaz, hogy a boltba nem tárolják hűtve,azért mert még felbontatlan :D de ha kibontod utánna hűteni kell! ne csodálkozz, ha megromlik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!