Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért oylan reggelre a tartós...

BélaXY7 kérdése:

Miért oylan reggelre a tartós tej mint a takony?

Figyelt kérdés
Reggel lefőzöm a kávémat amit tejjel szoktam inni. Nem egyzser elő fordul, hogy este még nem fogy el, marad a pohárban egy deci fél deci. Ez este 08:00 felé még jó semmi baja attól független, hogy jó 12 órája kinn van. DE! Mikor reggel megyek kávét főzni és önteném ki a poharamban maradt kávét lényegében nem jön ki. Nyúlik mint a takony. Szóval... ez mi ez? Éjszaka a tej... meg mit csinál?

2013. okt. 5. 04:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hááát, 24 óra alatt érdekes biokémiai folyamatok lejátszódhatnak. És ez kimondottan csak a tartós tejjel van így?
2013. okt. 5. 07:10
 2/11 anonim ***** válasza:
Miért nem teszed a hűtőbe?
2013. okt. 5. 07:44
 3/11 anonim ***** válasza:
41%
Azért, mert ugyanolyan igénytelenek a minőségre, mint mi a helyesírásra!
2013. okt. 5. 07:50
 4/11 A kérdező kommentje:

2es. mert reggel úgy is kiönteném és lusta vagyok vagy elfelejtem este kiönteni. Hűtőben meg minek foglalja a helyet.

Amúgy is tartós tej. nincs a hűtőben a boltban sem.

2013. okt. 5. 08:57
 5/11 A kérdező kommentje:

3as. Pontosan. Nagy putris cigány vagyok...

Sorry ha hajnali 5kor mikor már fenn vagyok 2:45től mellé ütök meg oda rakok space-t ahova nem kéne...

2013. okt. 5. 08:58
 6/11 A kérdező kommentje:
1es. Csak tartós.
2013. okt. 5. 08:59
 7/11 supra01 ***** válasza:
Ne igyál tartós tej nevezetű mesterségesen kotyvasztott vegyi anyagokat.
2013. okt. 5. 09:14
 8/11 anonim ***** válasza:
En utalom a tartos tejet, szabalyosan hanyingerem van az utoizetol felbontas utan rogton is,nemhogy kesobb. Vegyel hutos tejet, hidd el megeri. Miert veszel tartosat egyebkent? Jobban izlik? Csak kivancsi vagyok.
2013. okt. 5. 09:47
 9/11 anonim ***** válasza:
A tartós tej f e l b o n t á s u t á n hűtve tárolandó.
2013. okt. 5. 11:15
 10/11 anonim ***** válasza:
amugy jah. az igaz, hogy a boltba nem tárolják hűtve,azért mert még felbontatlan :D de ha kibontod utánna hűteni kell! ne csodálkozz, ha megromlik...
2013. okt. 5. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!