Csináltam bodzaszörpöt, de zselés, takony állagú lett. Miért?
Figyelt kérdés
2db 3literes lábassal készítettem. Az egyik jó és finom lett, de a másik olyan, mint a takony. Fehér színű trutyi lett, ami kifolyt az ember ujjai közül, de egy szűrőn már nem folyt át. Nem kocsonyás volt, csúszós, folyós...
Víz, bodzavirág, cukor, citromkarika, és citromlé voltak az összetevők. Ezt állni hagytam két napon keresztül, alufóliával lefedve. Az az adag lett rossz, amire szorosan raktam rá két réteg alufóliát. Lehet, hogy ezzel volt a gond?
2013. máj. 24. 16:50
1/4 anonim válasza:
Kicsit ilyen, de ennyire nem szokott ilyen lenni. Lehet sok nektár kifolyt a virágból. Amúgy ha felhígítva jó, én simán meginnám. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Nem lehetett felhígítani. Nem lehetett összekeverni a vízzel:D
2013. máj. 26. 13:07
3/4 anonim válasza:
megbuggyant.:( Nekem is volt ilyen, egy-két napon szokott múlni.:( kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!