Ettem 17:30kor 1 szelet pizzát. Reggelre kiürül?
Figyelt kérdés
2012. jan. 29. 17:30
1/13 A kérdező kommentje:
Reggel 8:50kor végbél tükrözés. a doki azt mondta ne egyek dél után csak levest de már nem bírtam. Gond ez?
2012. jan. 29. 17:50
2/13 anonim válasza:
szerintem ebből baj lesz...mármint,vigsgálatnál ki fog bukni,hogy ettél,mert széklet lesz a beleidben...
3/13 anonim válasza:
Anyukámnak és az élettársának vastagbélrákot diagnosztizáltak 2 éve,és amikor mennek tükrözésre,előtte mindig koplalás van,meg inkább ki kell mosniuk a belüket...teljesen tisztára...szerintem ebből az lesz,hogy nagyon le fognak cseszni...
4/13 anonim válasza:
úgyis adnak beöntést, nem? csodálkoznék, ha kolonoszkópia előtt nem lenne...
5/13 anonim válasza:
Amúgy hány éves vagy? Igazán tudhatnád,hogy ilyen típusú invazív beavatkozások(mint kolonoszkópia,vérvétel,stb.)ahol belemászik az orvos az ember szervezetébe,nem szabad enni...általában műtétek előtt sem szabad enni,legyél mondjuk épp bárhány éves...
6/13 A kérdező kommentje:
de ha wc-zek akkor kiürül... A doki azt mondta délig ehetek bármit csak délután ne egyek ami székletet csinál.
Levest ehetek , csak rántott dolgot ne. Ez meg csak 1 szelet pizza volt...
2012. jan. 29. 18:57
7/13 A kérdező kommentje:
Nem lesz beöntés...ez végbél nem vastagbél tükrözés
2012. jan. 29. 18:57
8/13 anonim válasza:
"de ha wc-zek akkor kiürül..."
Igen, nyilván az orvos még soha életében nem hallott a sz*rásról, azért mondta, hogy nem ehetsz...
Jól le leszel baszva, rosszabb esetben meg se csinálják a vizsgálatot.
9/13 anonim válasza:
már mind1, mert megetted, de mégis, a doki nem véletlenül mondta... én meg úgy tudom,h abvizsgálat előtti egész nap nem szabadna semmi "szilárdat" enni, nem csak délután...
Hát lesz, ami lesz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!