Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyik az az etel, ami nelkul...

Melyik az az etel, ami nelkul nem tudsz elni?

Figyelt kérdés
Barmi lehet,gyumolcs,suti, foetel,leves,bolti kesztermek,peksuti,jegkrem stb. Csak 1et irjatok! Koszonom elore is!
2013. okt. 1. 22:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Sajtok.
2013. okt. 5. 13:09
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

A "sima vasárnapi": rántott csirkecomb hagymás tört burgonyával,tejfölös uborkasalátával.

Ez a kedvenc!

2013. okt. 5. 21:15
 23/27 A kérdező kommentje:
Koszonom! Lehet,hogy en sem leszek orokke csulok- szuz lany,es egyszer megkostolom. :) utolso, igen, a vasarnapi ebed tenyleg eros a mezonyben, foleg a hangulata.:)
2013. okt. 5. 23:17
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

A tejfölös válaszoló vagyok. :)

Igen, a tejföl bármikor jöhet. Szinte mindenhez kötelező nálam, ami másoknál gyakran kiveri a biztosítékot. :) De csak úgy, magában is imádom.

2013. okt. 7. 20:32
 25/27 A kérdező kommentje:
:) irnal par megbotrankoztato tejfolos parositast?
2013. okt. 7. 22:59
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Tejföllel eszem pl. a húslevest, a halászlét, de még a paradicsomos káposztát is. A sült husikhoz, oldalashoz, csülökhöz, rántott húshoz is szoktam enni. Meg a brassóihoz, a bolognai spagettihez, a tojásos nokedlihez, a melegszenyához és a bundás kenyérhez is.De volt olyan, hogy a rizst megpakoltam tejföllel, reszeltem rá sajtot, és ezt ettem céklával. :) Vagy csak szimplán keverek a tejfölhöz egy kis Erős Pistát (ami nélkül is nehezen tudnék élni)és azt kanalazgatom. :)

Tényleg kevés kaja van, amihez nekem nem passzol a tejföl.

2013. okt. 8. 18:07
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
húslevest tejföllel omg :D tényleg tejföl függő vagy :D
2013. okt. 8. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!