Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyik az az etel, ami nelkul...

Melyik az az etel, ami nelkul nem tudsz elni?

Figyelt kérdés
Barmi lehet,gyumolcs,suti, foetel,leves,bolti kesztermek,peksuti,jegkrem stb. Csak 1et irjatok! Koszonom elore is!
2013. okt. 1. 22:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
65%
Én nagyon sok féle kaja nélkül nem tudnék élni! :)
2013. okt. 2. 10:02
 12/27 A kérdező kommentje:
Koszi, latom a sos etelek elonyben vannak:) ha van meg irjatok. Zold pacsi! Utolso,csak van egy,ami egy kicsit kozelebb van a szivedhez:) ill.izlelobimboidhoz:)
2013. okt. 2. 10:13
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Húús nélkül nem tudnék élni az tuti :D De édességek nélkül sem :D Rántott hús,és mondjuk Kinder Bueno,vagy valami nem túl krémes süti :) De a pizza,hambi is a szívem csücske :D
2013. okt. 2. 13:08
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
bolognai spagetti :D
2013. okt. 2. 16:20
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Tejföl. :)
2013. okt. 2. 19:14
 16/27 A kérdező kommentje:

Nekem a kinder paradiso a kedvenc a bolti edesekbol:) a hus nem a kedvencem,de a bolognait azert nem hagyom kostolas nelkul. Ciki, de nekem a knorr bolognai alap+ daralt hus+ olasz fuszerek+ vekony spagetti+ mozzarella a legjobb.

Utolso, tejfol?:) ez tetszik:) mindenhez mindig? Nekem a vanilias kremturo volt ilyen kislanykent.csak semmi mazsola:)

2013. okt. 2. 23:08
 17/27 anonim ***** válasza:
92%

Legkedvencebbem a ropogós bőrű, egészben sült csülök, főleg így a tél felé közeledve, egy jó korsó barna sörrel leöblítve *_*

Azt hiszem róla nem tudnék lemondani ;D

27/N

2013. okt. 3. 13:52
 18/27 A kérdező kommentje:
Utolso,engem nagyon nem vonz a csulok, meg nem is kostoltam:) de ahogy irsz rola...;) biztos tuti recepted van!:)
2013. okt. 3. 22:18
 19/27 anonim ***** válasza:
90%

Háát, ebben apukám a mester :D Azt tudom hogy sörben kell sütni és folyton kenegetni a bőrét vele, meg a kisült zsírral :P'

És az a jó benne, hogy most lesz szezonja ;D

2013. okt. 4. 10:20
 20/27 anonim ***** válasza:
89%
11. vagyok. Én a Cigánypecsenye nélkül nem tudnék élni! Jó fokhagymásan, tarjából, sült szalonnával és sült krumplival. Mellé hideg Coca-Cola mindig jöhet! :)
2013. okt. 4. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!