Melyik az az etel, ami nelkul nem tudsz elni?
Figyelt kérdés
Barmi lehet,gyumolcs,suti, foetel,leves,bolti kesztermek,peksuti,jegkrem stb. Csak 1et irjatok! Koszonom elore is!2013. okt. 1. 22:04
11/27 anonim válasza:
Én nagyon sok féle kaja nélkül nem tudnék élni! :)
12/27 A kérdező kommentje:
Koszi, latom a sos etelek elonyben vannak:) ha van meg irjatok. Zold pacsi! Utolso,csak van egy,ami egy kicsit kozelebb van a szivedhez:) ill.izlelobimboidhoz:)
2013. okt. 2. 10:13
13/27 anonim válasza:
Húús nélkül nem tudnék élni az tuti :D De édességek nélkül sem :D Rántott hús,és mondjuk Kinder Bueno,vagy valami nem túl krémes süti :) De a pizza,hambi is a szívem csücske :D
16/27 A kérdező kommentje:
Nekem a kinder paradiso a kedvenc a bolti edesekbol:) a hus nem a kedvencem,de a bolognait azert nem hagyom kostolas nelkul. Ciki, de nekem a knorr bolognai alap+ daralt hus+ olasz fuszerek+ vekony spagetti+ mozzarella a legjobb.
Utolso, tejfol?:) ez tetszik:) mindenhez mindig? Nekem a vanilias kremturo volt ilyen kislanykent.csak semmi mazsola:)
2013. okt. 2. 23:08
17/27 anonim válasza:
Legkedvencebbem a ropogós bőrű, egészben sült csülök, főleg így a tél felé közeledve, egy jó korsó barna sörrel leöblítve *_*
Azt hiszem róla nem tudnék lemondani ;D
27/N
18/27 A kérdező kommentje:
Utolso,engem nagyon nem vonz a csulok, meg nem is kostoltam:) de ahogy irsz rola...;) biztos tuti recepted van!:)
2013. okt. 3. 22:18
19/27 anonim válasza:
Háát, ebben apukám a mester :D Azt tudom hogy sörben kell sütni és folyton kenegetni a bőrét vele, meg a kisült zsírral :P'
És az a jó benne, hogy most lesz szezonja ;D
20/27 anonim válasza:
11. vagyok. Én a Cigánypecsenye nélkül nem tudnék élni! Jó fokhagymásan, tarjából, sült szalonnával és sült krumplival. Mellé hideg Coca-Cola mindig jöhet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!