Állítólag a jó régi parasztkenyér ehető és finom egy hétig, és még csak nem is morzsál? Ráadásul semmi SZER nem kell hozzá! Hát miért nem ezt sütik?
Még annyit tennék hozzá ehhez a lecsökkent gluténtartalom témához, hogy két oldala van a dolognak. Nyilván rosszabb a kenyér minősége, viszont a glutén rendkívül ártalmas az emberi szervezetre. Ha nem vesszük figyelembe a szervezet számára hasznosíthatatlan szénhidrátot amit a kenyér tartalmaz, már csak a gluténtartalom miatt is egészségtelen kenyeret enni.
Ez csak egy érdekesség volt.
Hű, de szép módon reagáltál, kérdező!!!
A sikértartalom felelős a tészta "térhálójáért" és ez tartja össze a kenyeret.
Kíváncsi volnék, hogy kifizetnéd-e ha pl én sütnék neked kilós kenyeret és kérnék érte:
70 dkg liszt=150.-
1/2 élesztő= 30.-
Só 10.-
Víz -
Ez anyag költségen összesen:180.-
Sütés: kb ugyanennyi energia díj
Kiszállítás és munkabér: kb megint ennyi!
Az:540.-
Állam bácsi: 60%=326.-
Akkor ez 866.-cirka.
Szerinted, melyiket fogom eladni a ósönös 150ft-at, vagy ezt, amin egy fillér hasznom sincs???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!