Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi van a ketchupban? Mik az...

Mi van a ketchupban? Mik az összetevői?

Figyelt kérdés

Az egyik mitől édesebb a másik meg paradicsomosabb? Úgy értem, ami most nekem itthon az ilyen édeskés és biztos vagyok benne h nem színtiszta paradicsom! Vannak benne ilyen fekete apró darabok, mik azok? Fűszerek talán? :O

Kérlek mondjátok h nincs benne az amire gondolok! :S

2013. aug. 27. 21:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Haha az intelligenciát nem ebbe mérik de mindegy PONT. Megszólalt az ész -.- .Tettem pontot is csak lehet ám h figyelni kellett volna. Te meg erre figyelj jobban! Nem kiabálok, de velem is előfordul olykor véletlenül, ezt hangsúlyozom VÉLETLENÜL, hogy valahova mondjuk sok vesszőt vagy felkiáltójelet teszek, én ezzel csak a figyelmet szeretném felhívni! Én is ember vagyok, tévedhetek, hibázhatok. Én sem vagyok tökéletes de látom vannak itt egyesek akik annak hiszik magukat. -.- Nem ezzel kéne törődni hanem mondjuk a kérdéssel! Na akkor ki is itt a nem túl intelligens? Amiért nem arra figyel amire kéne? :) De "köszönöm" a javaslatot! :D xD
2013. aug. 28. 07:08
 12/13 anonim ***** válasza:
77%

Túlreagálod az egészet. Azért írják rá a különböző dolgokat mert rá kell. Elvont esetek persze megesnek. De ha elolvasod a hátulját rájössz, hogy tartalmaz-e fűszert.

A bogarak evésével mi a bajod? Rendesen megcsinálva mivel különbek mint a sima hús? Egyszerűen beléd nevelték, hogy fúj bogár. Azért itthon is vannak érdekes ételek. Főleg a disznó szerveiből összerakva. Nem azt mondom szívesen megélnék szöcskén, de kipróbálnám.

2013. aug. 29. 07:48
 13/13 A kérdező kommentje:

Kedves 12#-es!

Az evésükkel nincs bajom, nem belém nevelték h fúj bogár, csak egyszerűen irtózom...

Egyrészt h megcsípnek, másrészt az ízük miatt...

Biztos nem olyan ízük van mint a pizzának...

Ez olyan mintha nyers állati belsőségeket kéne ennem...

Habár az meg lehet undorítóbb...hát igen..vannak érdekes ételek...én élelmiszeripari iskolába jártam van némi fogalmam róla miből áll mondjuk a párizsi és a többi...

De ne részletezzük...

Ha bogár evésre kényszerülnék talán megbarátkoznék a gondolattal...egyéb esetben nem próbálom ki akárhány féle bogár létezzen a Földön...maximum a hangyát:D Ja és ha van egy étel ami ízlik, de nem tudom h az van benne úgy előfordulhat!

2013. szept. 2. 04:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!