Mi van a ketchupban? Mik az összetevői?
Az egyik mitől édesebb a másik meg paradicsomosabb? Úgy értem, ami most nekem itthon az ilyen édeskés és biztos vagyok benne h nem színtiszta paradicsom! Vannak benne ilyen fekete apró darabok, mik azok? Fűszerek talán? :O
Kérlek mondjátok h nincs benne az amire gondolok! :S
Túlreagálod az egészet. Azért írják rá a különböző dolgokat mert rá kell. Elvont esetek persze megesnek. De ha elolvasod a hátulját rájössz, hogy tartalmaz-e fűszert.
A bogarak evésével mi a bajod? Rendesen megcsinálva mivel különbek mint a sima hús? Egyszerűen beléd nevelték, hogy fúj bogár. Azért itthon is vannak érdekes ételek. Főleg a disznó szerveiből összerakva. Nem azt mondom szívesen megélnék szöcskén, de kipróbálnám.
Kedves 12#-es!
Az evésükkel nincs bajom, nem belém nevelték h fúj bogár, csak egyszerűen irtózom...
Egyrészt h megcsípnek, másrészt az ízük miatt...
Biztos nem olyan ízük van mint a pizzának...
Ez olyan mintha nyers állati belsőségeket kéne ennem...
Habár az meg lehet undorítóbb...hát igen..vannak érdekes ételek...én élelmiszeripari iskolába jártam van némi fogalmam róla miből áll mondjuk a párizsi és a többi...
De ne részletezzük...
Ha bogár evésre kényszerülnék talán megbarátkoznék a gondolattal...egyéb esetben nem próbálom ki akárhány féle bogár létezzen a Földön...maximum a hangyát:D Ja és ha van egy étel ami ízlik, de nem tudom h az van benne úgy előfordulhat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!