Mi van a ketchupban? Mik az összetevői?
Az egyik mitől édesebb a másik meg paradicsomosabb? Úgy értem, ami most nekem itthon az ilyen édeskés és biztos vagyok benne h nem színtiszta paradicsom! Vannak benne ilyen fekete apró darabok, mik azok? Fűszerek talán? :O
Kérlek mondjátok h nincs benne az amire gondolok! :S
Ha megfordítod, a hátulján fel vannak sorolva az összetevők. Ami a felsorolás elején van, abból több van benne, ami a végén, abból kevesebb.
Amúgy a legtöbben víz, cukor, paradicsomsűrítmény, ecet, só, és fűszerek.
Ha valamelyikben több a cukor, akkor az édesebb, ha kevesebb a cukor (meg a víz), akkor paradicsomosabb.
Az apró fekete darabok gondolom őrölt bors, vagy megfeketedett zöldfűszer. (a sötétzöld a pirostól szerintem fekete lesz)
Honnan a fenéből tudjuk, mire gondolsz, és hogy milyen ketchup van a kezedben????
Olvasd el, mi van ráírva, aztán ennyi.
A Globusban ez:
víz,paradicsom sűrítmény 27%,cukor,ecet,módosított
kukorica keményítő(acetilezett-dikeményítő-adipát),só,vöröshagyma
fokhagymapor,babérlevél,szegfűszeg,likopin 12mg/100g
Az Univerben meg ez:
víz, ecet, sűrített paradicsom, cukor, módosított kukorica keményítő, étkezési só, tartósítószerek (nátrium-benzoát, kálium-szorbát), aroma
Egy kis tipp, kiegészítve a többieket:
a Hozzávalók mindig úgy vannak feltüntetve a terméken, hogy ami első helyen szerepel, abból van benne a legtöbb, aztán folyamatosan csökkenő mennyiségek...
"nem vagyok buta"
ááá, dehogy. Azért a kutyám értelmesebbnek tűnik...
Kedves 8#-as!
Nem tudom melyik világban élsz, azért mert Te nem nézel tévét avagy nem olvasol újságot, tehát nem értesülsz arról h mik történnek a nagyvilágban az már saját egyéni szociális problémád, sajnállak. Tudod néha nem ártana képben lenni, értesülni, figyelni az eseményeket amik körülötted zajlanak, csak a saját butaságodról ad tanúbizonyságot a kijelentésed, úgyhogy az ilyen emberekkel kár is vitába szállni, mert nem tudják azt megérvelni miként vélekednek így, és mivel azt látom, h egyértelmű indokot nem adtál, illetve magyarázattal sem szolgáltál, úgy vélem, Te sem lehetsz túl okosabb, de legalább kompenzálnád azzal, h ha egy "picit" okosodnál és mondjuk tudományos dolgokat is becsempésznél a mindennapi életedbe! :) (Pl. Ilyen műsorok nézésével és/vagy efféle cikkek olvasásával) Nyilván mert Te valamit nem tudsz, az még nem azt jelenti h a másik a buta ;) Úgyhogy sajnálom, de az ilyen kommentek számomra értékelhetetlenek, minősíthetetlenek!
A bogár beledarálása nem úgy működik, hogy bumm, beledobnak egy marék bogarat, hanem hogy esetleges szennyeződések belekerülhetnek, viszont azt mi ilyen távgyógyító módszerrel nem tudjuk megállapítani, hogy mi van a tiédben.
Másrészt tényleg nem tűnsz túl intelligensnek az írásod alapján, ha a mondataid végén sosem írsz pontot, mindig csak felkiáltójelet, mintha folyamatosan kiabálnál. Azért erre figyelj, ha nem tartod magad ostobának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!