Soha nem veszek tőlük semmit, de kaját végképp nem.
2013. aug. 15. 21:26
2/16 anonim válasza:
nem ciganytol sem veszek semmit utcan
2013. aug. 15. 21:27
3/16 anonim válasza:
nem
2013. aug. 15. 21:27
4/16 anonim válasza:
Semmit nem veszek ciganyoktol meg a piacon sem.
2013. aug. 15. 21:32
5/16 anonim válasza:
nem vennek semmit sem utcai arustol, sem romatol. eleg volt latni azt amikor a lejart termekeket guberaltak ki a kozert szemetesebol
2013. aug. 15. 21:32
6/16 anonim válasza:
jah simán gombát is szoktam és még élek...:DDD annyi az egész hogy megmosom alaposan!!
ismerek olyan MAGYAR öregasszonyt volt szomszédom hogy évekig nem fürdött elmentél az utcán a háza előtt és bűzlött hiába próbáltak segíteni neki nem volt hajlandó elfogadni a segítséget... az ablakból láttuk mikor ment a potyantóshoz mert nem volt wc-je és wc papír helyet vitte az újságpapírt mikor jött vissza tiszta ürülék volt másnap elvitte a piacra azt az árut amit abba az újságpapírba csomagolt amit nem használt fel a wc-zéshez hol ott tiszta "kakis" volt a keze láttuk mikor csomagolta a tököt a papírba undorító volt... úgy hogy szerintem nyugodtan vedd meg tőlük és inkább kerüld az öreg mamikat azóta soha nem vásárolok idős nénik portékáját max virágot azt is azért hogy segítsek nekik hogy egy kis pénzhez jussanak...
2013. aug. 15. 21:33
7/16 anonim válasza:
utcán nem veszek semmit
2013. aug. 15. 21:44
8/16 anonim válasza:
Nekem nem azzal van a bajom, hogy cigány, mert akad néhány kivétel aki beilleszkedett a társadalmunkba hanem eleve utcán nem vennék ételt.
2013. aug. 15. 21:50
9/16 anonim válasza:
10 es tudod mit jelent a náci szó? Nézd meg ha ilyen bőszen használod az oda nem illő helyzetekben, mert se füle se farka így ebben a formában. :) Egyébként nem vennék, mert bizonytalan az eredete, élelmiszerrel nem játszunk.
2013. aug. 15. 22:00
10/16 anonim válasza:
10: Én nem azért, mert cigány, hanem mert soha nem vennék utcai árustól semmit. Akkor sem ha maga Hófehérke árulná.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!