Mi a különbség a krémfehérsajt és a feta között?
Figyelt kérdés
2013. júl. 27. 20:02
1/1 anonim válasza:
Előbbi az utóbbi koppintása.
A feta eredetvédett kifejezés, ahogy pl. nálunk a tokaji is. Csak Görögország bizonyos részein (szárazföld+Leszbosz szigete), csak juh- vagy juh- és kecsketej keverékéből lehet fetát készíteni.
Krémfehérsajtot (meg akármi más fantázianevet amit kitalálnak rá) meg akárhol, akármiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!