Mi a különbség a csemege és a nem csemege kukorica között? ( itt most arra gondolok amik a tsz földeken vannak elvetve takarmánykényt)
Figyelt kérdés
vagy úgy kérdezem ez a takarmány kukorica ehető ha meg van főzve ?
ez olyan kb mint a cseresznye, és a vad cseresznye, az egyik háziasított a másik viszont nem ?
2013. júl. 23. 21:35
1/6 anonim válasza:
Csemege finomabb viszont a takarmány sem rossz.Régen sokat ettünk de sajnos már nagyon vegyszeres!
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ !
ment a kéz :)
2013. júl. 23. 22:17
3/6 anonim válasza:
igen a csemege finomabb, édesebb teltebb íze van:))
4/6 anonim válasza:
a csemege édesebb és puhább, a takarmány meg nem annyira édes és nem annyira puha és finom,mi a csemegét jobban szeretjük :)
5/6 A kérdező kommentje:
csak azért kérdeztem mert eddig csemegét szoktam főzni, nem is ettem még takarmány kukoricát, csak hogy nem-e lesz tőle bajom meg ilyesmi...
de utána olvastam, és rájöttem hogy eléggé hülyeségeket gondoltam róla.
falusi vagyok de nem eléggé..
ment nektek is a kéz (utolsó két válaszoló) :)
2013. júl. 24. 21:00
6/6 anonim válasza:
Igen ehető a takarmány kukorica . Szerintem sokkal finomabb is, de csak amikor még zsenge.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!