1/11 anonim válasza:
Nem biztos de van esély rá hogy repeszteni fogsz;)
3/11 anonim válasza:
Én nem fosok tőle, de van aki igen. Próbáld ki.
4/11 anonim válasza:
Van rá elég sok esély. Én nekem ettől nincs hasmenésem egyáltalán. De a sárgabarack és a tej keverékétől na attól aztán úgy kitudok pakolni hogy a fogyasztás után 2-3 órával később be is költözhetek félnapra a budira.
5/11 anonim válasza:
én nem kapnék tőle hasmenést.Viszont nekem az éhgyomora kakaó szokott bejönni.
6/11 anonim válasza:
Nálam egyáltalán nem biztos. Pont tegnap ettem sülthúst kovászos uborkával és kakaót ittam hozzá. 1 órával később megettem egy nyolcad dinnyét. Az ég világon semmi bajom nem volt.
7/11 anonim válasza:
Nem. Kivéve, ha egyébként is gyenge gyomrú vagy.
8/11 anonim válasza:
Ennyire hülye legyen valaki.Ha fosni akarsz bármilyen szart ehetsz.
9/11 anonim válasza:
Szokták emlegetni, de nekem speciel semmi bajom a savanyúság-tej, sőt a tej-szilva kombóval sem.
10/11 anonim válasza:
a magas cukortartalmú gyümölcsök/italok azok helyből fokozzák a perisztaltikát.jellemzően egyén függő kinek mitől.az is lényeges,hogy reggel éhgyomorra,vagy napközben.de a legfontosabb az egyéni adottság.van aki koviubi+tej vagy bármi bármivel,és nincs gond.van aki csak ezt elolvassa és fut:))aszalt szilva pölö szinte mindenkinek "segit"aki akadozik.füge detto de a zöld.aki laktózérzékeny az ránéz a tejre és fut.szóval nagyon nem lehet szabályokat felállitani.ki mire reagál érzékenyen.ki kell tapasztalnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!