A kovászos uborka lugosit?
Figyelt kérdés
2013. júl. 9. 21:34
1/7 anonim válasza:
Az SAVanyú te ostoba, leglább ennyit tudjál már kémiából, hogy mi SAVanyú az savas kémhatású.
2/7 anonim válasza:
Nem tudom biztosra, de szerintem igen.Az előttem szólónak üzenem, hogy a citrom is savanyú mégis lúgosít.Az egyik ismerősömnek pl rengeteg gondja volt a gyomorsavtúltengéssel és egy természetgyógyász azt javasolta neki hogy minden reggel reggel éhgyomorra igyon megegy pohár vízbe facsart fél citromot..ennek fél éve és azóta egy szem gyógyszert sem kellett bevenni.
3/7 anonim válasza:
Az előttem válaszolónak van igaza. A szóban a "sav" előtagnak itt nem uaz a jelentése. Pont benne vagyok a témában, mert sokat olvasok róla. Engem is érdekel. A csemegeubi az tutira lúgosít (de a koviubiban nem vagyok biztos, mert abba más anyagok is kerülnek, mint pl. a kenyér, ami viszont savasító) és a kígyóubi is. És láss csodát! A SAVanyú káposzta is erős lúgosító, amellett, hogy negatív kalóriaként is ismeretes.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, az első ostoba kommentelőnek pedig üzenném, hogy pont azért kérdeztem mert az citrom lúgosító :)
2013. júl. 10. 00:14
5/7 anonim válasza:
Egyéni érzékenységtől is függ, nekem pl a citromtól szinte lángol a gyomrom, sajnos nem tudom meginni teában sem.
6/7 anonim válasza:
Kerestem rá, de nem találtam semmi értelmeset. Candida diétához ajánlják, akkor talán inkább lúgosít, mint savasít.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szepen :)
2013. júl. 10. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!