A marhahús mely része sovány a bélszínen kívül?
Figyelt kérdés
2013. jún. 12. 23:10
1/2 anonim válasza:
Hátszín szinte ugyan ugy használható, mint a bélszin hirtelen sütésre. /nem puha hátszin, csak sima hátszin/. Jó előkészités, pácolás után gyorsan sütve nagyon finom. Sovány még a comb is, de az már főzésre alkalmas, esetleg darálásra, kétszer.
2/2 anonim válasza:
A fehér és feketepecsenye szinte teljesen zsírtalan. az árkülönbség miatt tatárbifszteknek is ezeket használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!