Van olyan boltban kapható étel, ami olyan csípős, hogy már nem tudod megenni?
Figyelt kérdés
csak onnan jutott eszembe, hogy egy barátom mondta, hogy a chio wasabi mogyoró olyan csípős volt, hogy nem tudta megenni, erre én lány létemre megettem egy egész zacskós :D de én mondjuk az erős pistát is simán elkanalazom :P2013. máj. 18. 17:34
1/5 anonim válasza:
Nagyon szeretem a csiposet, szoval en meg ilyennel nem talalkoztam. A wasabi tenyleg csip egy picit, de siman megeszek egy zacskoval. A hegyes eros zoldpaprika durva tud lenni, de meg az se fogott ki rajtam.
2/5 anonim válasza:
Én is lány vagyok, és imádom a csípőset, de kizárólag akkor, ha csak szolidan kiegészíti az étel ízét, nem pedig elnyomja. Legutóbb az egyik üveges csemegeuborkán akadtam ki, aminek az alján csili van, és olyan durván erős, hogy képtelen voltam megenni. Nem is volt finom, ugyanis nem is érződött az íze.
3/5 anonim válasza:
Hát az Erős Pista igazán semmiség. Gourmet boltokban vannak chilikivonatok, Blair's Ultra Death szósz pl. amit a csilimániások vesznek, kb. könnygáz erősségű cucc. Azt nem igazán kanalazod el, cserébe 2 falat után rohansz újrafesteni a wc-csészét.
4/5 anonim válasza:
Hidd el, sima hegyes erős zöldpaprikából is van olyan, amiből egy felet se tudnál megenni, annyira gyilkos csípős!
Ha inkább valami készítmény érdekel, akkor inkább valami tabasco-val kéne kezdened a kísérletezést, nem erőspityuval, mert az tényleg inkább kellemesen csíp, nem olyan veszettül.
Tabasco-ból sokféle van, van olyan is, amit magában tilos fogyasztani, mert súlyos sérüléseket okozhat, és a használatához is védőfelszerelés kell. Védőszemüveg, gumikesztyű.
Ezeket nem is nagyon ajánlom kipróbálásra, kezdésnek innen válogathatsz:
A 6-osok között is vannak bitangok, de a 7-esek között biztos találsz méreg erőset. 10.000 scoville már kimondottan erősnek számít.
De más jó termékek is vannak az oldalon, nézz szét.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, tök jó az a csilis oldal :D
2013. máj. 22. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!