Hús nélküli ételek?
Figyelt kérdés
Hús nélküli ételekre vagyok kíváncsi ami olyan hogy laktató és kevés pénzből megvan de mégis finom és gusztusos.2012. okt. 27. 10:09
1/7 anonim válasza:
Karfiol-pörkölt nokedlivel (holnap ezt főzök)
Fasírozott: főtt rizsből, főtt kölesből főzelékhez, hagymás törtkrumplihoz vagy sült krumplihoz
Rántott tökféleségek
Rántott karfiol
Főtt tészták: krumplis, sajtos, túrós, mákos
Rakottak: krumpliból, zöldbabból, bármi zöldségféléből készített pörköltekből
2/7 A kérdező kommentje:
köszi. :)
2012. okt. 27. 10:28
3/7 anonim válasza:
Szivi!
Szólj, ha valaminek kell a receptje, írom, hogy én hogyan szoktam készíteni!
4/7 anonim válasza:
Másrészt a vega-oldalon egész biztos, hogy töméntelen ötletet, receptet találsz, kapsz.
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
zöldséges tészta reszelt sajttal, sajtos rizotto, krumplipüré gombapörkölttel, rántott cukkini szezámmagbundában kukoricás rizzsel, tojáspörkölt tarhonyával, paradicsomleves, paradicsomos káposzta főtt tojással, sóskafőzelék főtt krumplival, tojással, mákostészta, túróstészta, grízes/lekváros tészta, káposztástészta, krumplistészta, sült tök, zöldségkrémleves piritott kenyérkockákkal, tökfőzelék tojáspörkölttel, zöldbabfőzelék főtt tojással, zöldborsófőzelék tükörtojással, sajtos rakottkáposzta, sajtos-tojásos krumplisrakottas, rizsgombós sajtszósszal, grízgombócleves, tojásleves, lebbencsleves, rántott sajt krumplipürével, gyümölcsleves, rakottcukkini, töltött cukkini gombás-tojásos rizzsel, sülttojásos rizs, kurkumás rizs gombapörkölttel, rántottkarfiol rizzsel, öntött karfiol sajtszósszal, lekváros fánk, gofri, túrógombóc, nudli, derelye baracklekvárral,
7/7 anonim válasza:
Anyukám vega rakottkrumplija valami ilyesmi, hogy a megszokott módon krumplit megcsinálja, összevágja csak hús helyett cukkinit tesz bele(ezt előtte meg is grillezi esetleg). :D
Vagy wok-ban szokott nekem zöldségeket sütni(?) :D Abba aztán csak a képzelet szab határt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!