Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A kifőzdékben miért olyan...

A kifőzdékben miért olyan olcsóak az ételek?

Figyelt kérdés
főleg az ételfutár cégeknél, ha az éttermekben meg a duplája..ugye nem azért, mert szar minőségű kajából van?
2012. okt. 26. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Biztosan vannak gyenge minőségűek is.

A hazaszállítós konyhák nagy tételben vásárolnak mindenből, ezért olcsóbban megkapják, mint az éttermek. Egyféléből egyszerre sokat készítenek. Az éttermek nagyjából rendelésenként külön. (Most ne foglalkozzunk az előre dolgozásokkal, trükkökkel.) Az egyéb, a főzéssel össze nem függő kiadások egy adagra eső költsége is kisebb.

2012. okt. 26. 22:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
És üzlethelyiséget sem kell fenntartaniuk.
2012. okt. 26. 22:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Én a Gastroyaltól hozatok már több éve és kifogástalan az anyag a főzés, és meg van benne a szükséges anyag.
2012. okt. 26. 23:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Az étterem fizeti a helység rezsijét, a pincéreket, az abrosz tisztitását...

a kifözdék 1 nagy üzemi konyhában föznek egyszere 1000 adagot

2012. okt. 27. 02:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!