A kifőzdékben miért olyan olcsóak az ételek?
Figyelt kérdés
főleg az ételfutár cégeknél, ha az éttermekben meg a duplája..ugye nem azért, mert szar minőségű kajából van?2012. okt. 26. 22:14
1/4 anonim válasza:
Biztosan vannak gyenge minőségűek is.
A hazaszállítós konyhák nagy tételben vásárolnak mindenből, ezért olcsóbban megkapják, mint az éttermek. Egyféléből egyszerre sokat készítenek. Az éttermek nagyjából rendelésenként külön. (Most ne foglalkozzunk az előre dolgozásokkal, trükkökkel.) Az egyéb, a főzéssel össze nem függő kiadások egy adagra eső költsége is kisebb.
2/4 anonim válasza:
És üzlethelyiséget sem kell fenntartaniuk.
3/4 anonim válasza:
Én a Gastroyaltól hozatok már több éve és kifogástalan az anyag a főzés, és meg van benne a szükséges anyag.
4/4 anonim válasza:
Az étterem fizeti a helység rezsijét, a pincéreket, az abrosz tisztitását...
a kifözdék 1 nagy üzemi konyhában föznek egyszere 1000 adagot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!