Melyik filteres teák olcsóak? Neveket írjatok, márkákat!
attól függ ihatót akarsz vagy kecskeszart zacskóban mert az van 150ft is coop pl gondolom nincs teaültetvénye sehol.
de szerintem a lipton fekete teái megfizethetőek (garzon earl grey kb:200-250ft) gyümölcsteát nem szoktam mert ennyi erővel áztathatom az almát is meg a csipkepogyót is
pickwick
és szerintem a coop teák is finomak
akkor én kifogtam valami irdatlan ......
:)
Sir Morton teák pölö olcsóak és finomak is. Van belőle gyümölcsös (erdei, trópusi, almafahéj) meg fekete tea is (Ceylon, Garzon, Earl Grey) 200 Ft körül vannak.
Aztán a Rossmannban kapható King'S Crown teákat én például nagyon szeretem 309 Ft darabja és irtó jó ízek vannak. Abból is fekete tea, zöld tea citrommal, fűszeres tea, gyümölcsös, epres-vaníliás, mentás, kamillás, mindenféle.
Vannak ezen kívül az ilyen százforintos boltban kapható teák: Stamford, Sonata, ezek nem valami jó minőségűek, de még talán ihatóak. 109 Ft
Néha ki lehet fogni Pickwick teákat is olcsón, most 280 Ft-ért vettem például egy DDA illatszer boltban. :)
Itt olvashatsz olcsó teákról egyébként: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!