Lidl Chef Select - Every Day zacskós salátakeverékben van rukkola?

Konkrétan rá van írva a zacskóra, hogy mi van benne!
De ha beírod Google-be ott is kiírja...
Valószínűleg ha kezem ügyében lenne a zacskó, elolvasnám.
Linkelnéd kérlek az összetevőit, kerestem de én nem találtam.

Chat gp válasza.
A Lidl Chef Select - Every Day zacskós zöldségei általában egy előre csomagolt, fagyasztott zöldségkeveréket jelentenek, amiben többféle zöldség is található. A pontos összetevők változhatnak, de tipikusan olyan zöldségek lehetnek benne, mint:
Brokkoli
Karfiol
Sárgarépa
Zöldborsó
Kukorica
Zöldbab
Ezek a zöldségek gyakran szerepelnek a fagyasztott keverékekben, de ha pontos listát szeretnél, érdemes megnézni a csomagolást, mert előfordulhat, hogy időnként változik a keverék összetétele.
Legalább használd már rendesen a ChatGPT-t, ha csak ennyire futotta.
A Lidl Chef Select Every Day salátakeverékének összetevői a következők:
• Jégsaláta
• Fejes káposzta
• Sárgarépa
• Radicchio saláta
Ezek az összetevők nagyobb darabokra vannak vágva és ropogós állagúak. A keverék íze enyhén édeskés, ami a káposzta és a sárgarépa magasabb arányának köszönhető. 
A termék részletes összetevőit és tápérték adatait a csomagoláson találja meg. A Lidl ügyfélszolgálata szerint a termékek összetevőiről részletes tájékoztatást nyújtanak a csomagoláson. 
De mint tudjuk ez is téved olykor.

Én rendesen használtam!
Te vagy a hülye, hogy nem rögtön ezzel kezdted! Vagy a Google-el, ahogy azt minden értelmes ember teszi!
Az összes hülye vén picsa ide jön vergődni, mert nem tudjátok használni az internetet!
Aztán meg nem tetszik a válasz! Húzd le magad a wc-n vén szatyor!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!