A boltban vett csomagolt rukkolát meg kell mosni?
Lidl-ben vettem, műanyag dobozban és celofánnal fóliázva.
Vajon tiszta, vagy azért inkább megmosandó?
Most vettem amúgy életemben először rukkolát.
Még azt sem tudom mi lesz belőle, egyelőre magában salátaként próbálom husi mellé.
De ha van jó felhasználási ötletetek, jöhet!
Ezek már mosott saláták .
Frissíteni lehet vízzel spriccelni.
Én általában minden salátát szeretek, kivéve a rukkolát.
Borzalmas mellékíze van, és keserű is.
Kíváncsi vagyok hogy ízlik-e majd neked.
Köszi a hozzászólásokat! A további véleményeket is olvasom majd!
Hát megmostam, végül nem lett baja ettől, bár nem láttam koszosnak, csak nem szeretek mosatlan bolti cuccokat enni...
Végül csak salátaként ettük, illetve némi más zöldséget tettünk hozzá, mint párolt kukorica, sárgarépa.... És ízlett.
Van egy bizonyos íze, de nem találtam rossznak, nem is mondanám mellékíznek. És keserű sem volt.
Kicsit talán hagymára emlékeztető az íze, vagy nem is tudom mihez hasonlítani. De nekem ízlett.
Elképzelhetőnek tartom, hogy esetleg más helyen termesztett vagy más érési állapotban leszedett rukkola lehet keserű?!!? És csak én voltam szerencsés, hogy ez nem volt az.
Mindenesetre ez az első próba bejött, szerintem fogok néha venni, aztán majd meglátom hosszútávon hogy leszek vele... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!