A Tesco újrahasznosított műanyag nejlon zacskókban hogyan kell tárolni a kenyeret, zsemlét, péksüteményt, hogy ne keményedjen, száradjon meg, a régi nejlonok jobbak voltak, abban valahogy puhák maradtak a péksütemények?
Figyelt kérdés
ma 11:02
1/3 anonim válasza:
Ha a hagyományos nejlon zacsi megfelelt neked, akkor szerezz be olyanokat és tárold abban.
3/3 anonim válasza:
Lehet még hagyományosat is kapni de szerintem a leomlóban sem szárad ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!