11/17 kürtőskalácska válasza:
Az attól is függ mennyit mozogsz.
Elvileg 30 napot is ki lehet bírni kaja nélkül de akkor szinte meg se szabad mocani.
12/17 anonim válasza:
Jó havertól cégtől rokontól kell kérni stexet fizetésig .
13/17 anonim válasza:
Nekem csak 10.én jön a fizetésem lehet hogy neki is. Egyébként több olyan intézmény is van ami napi 1 étkezést biztosít azoknak akik hasonló helyzetben vannak. Nézz szét hogy hol juthattok egy ingyenes ebédhez ne aggódj nem fogtok éhen halni
14/17 anonim válasza:
Ha iszol rendesen akkor napokig ki lehet bírni ha nehezen is.
15/17 anonim válasza:
Érdemes félretenni a sztereotípiákat, és felvenni a kapcsolatot a helyileg illetékes családsegítővel, önkormányzattal, mert vannak települési támogatási lehetőségek is.
Főleg mivel nem tudom, hogy mit takar a "nekünk", nincs e benne gyerek, idős, beteg...
16/17 anonim válasza:
Vöröskereszt, túl sokat főztem csoportok, munch csomagok, rokonok.
Egyetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!