Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Lehet még ételmérgezésem?

Lehet még ételmérgezésem?

Figyelt kérdés
Ebédre ettem kb 14 órakor pár db kisebb csirkeszárnyat, amit apum a kutyának adott volna, viszont én nem tudtam, mert a hűtőben volt azt hiszem 6 napos lehetett. Miután megettem kb 3-mat belőle, apummal beszéltem és akkor tudtam meg, hogy az a kutyusomé lett volna, viszont nem volt büdös és rossz ízű sem, de bepánikoltam és kivert a víz. Azóta 10 óra telt el, nem volt semmi bajom, ettem pár db háztartási kekszet este (nem akartam nehéz ételt enni, az óvatosság kedvéért) lehet még bajom ? Eléggé félek

tegnap 00:52
 1/4 anonim ***** válasza:
93%
Gondolom nem nyersen etted meg.És ha nem éreztél romlott bukét,akkor jó volt még az.Szerintem nem kell rettegned.Nem lesz bajod...Egyszer gyerekkoromban megkóstoltam a Whiskas macskatápot.Nem lettem rosszul tőle.Pedig az nem is emberi fogyasztásra készült...
tegnap 01:09
 2/4 anonim válasza:
100%
Ne aggodj ,nem lesz semmi bajod.
tegnap 09:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondják amit a kutyának sem adnál oda az már romlott.

Valószínű semmi baja nem volt.

tegnap 09:11
 4/4 anonim ***** válasza:
60%
Egyszer ettem csirkét (se szaga, se színe nem volt más), kb 2 óra múlva már nagyon rosszul voltam.
tegnap 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!