Miért darabolva van a konzerben a tonhal, miért nem szeletekben?
Figyelt kérdés
jan. 3. 22:48
2/7 anonim válasza:
A kifejlett tonhal lehet akár 200-300 kilós is, de ne azt vegyük alapul, legyen csak növendék a konzervben.
A hús mennyisége fix, tömegre van meghatározva... darabolva egyszerűn megoldható, úgy is, hogy a doboz mérete egységes.
Szeletelve már macerásabb, és az idő pénz, pláne egy nagyüzemi gyártósoron nincs idő hosszasan méricskélni.
Az se mellékes, hogy a kisebbre vágott húsdarabokat jobban átjárja a fűszer, az olaj, van annak ideális mérete.
3/7 anonim válasza:
A szép, sértetlen halrészek nem a konzervbe kerülnek. Az megy az éttermekbe, v azonnali fagyasztásra stb kerül. A maradékot szeletelik. Ezen túl, amely maradékrész nem szép, az kerül a konzerves dobozba.
4/7 Noren1989 válasza:
Ahogy #3 mondja. Amit a konzervben kapsz, technikailag a nyesedék kategória.
5/7 anonim válasza:
Talán jobban átjárja az olaj.
A darabos így is nagyon száraz néha ha még egy darab lenne benne ehetetlen lehet
6/7 A kérdező kommentje:
Tehát akkor a konzerves hal nem jó? :(
tegnapelőtt 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!